Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Σαμαρά από την Καλαμάτα

Τη βεβαιότητά του πως η Χρυσή Αυγή θα διατηρήσει και πιθανά να αυξήσει το ποσοστό της στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε χθες από την Καλαμάτα ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ο ίδιος, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία Δημήτρης Κουκούτσης και ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας  Λυκούργος Αλευράς  μίλησαν στους συγκεντρωμένους φίλους του κόμματος, οι οποίοι....
είχαν έρθει στην αίθουσα "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος"  του Διοικητηρίου, από όλη τη Μεσσηνία.
Αίσθηση προκάλεσε η έμμεση αναφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Αντώνη Σαμαρά, ότι "ο πολιτικός του νομού, που δεν έχει ούτε σπίτι στη Μεσσηνία, υπηρέτησε στο ναυτικό 3 μήνες από το σπίτι του, λιγότερο δηλαδή και... από ότι η Αλίκη στο ναυτικό".

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς η Καλαμάτα "φιλοξενεί" έστω και στο "ντουλάπι" της ιστορίας, οπαδούς του εθνικισμού και εκφραστές του - δημαγωγικού τύπου - όπως ο κ. Μιχαλολιάκος ο οποίος επιθυμεί ακόμη και χειροκρότημα κατά την αναφορά του Ντερτιλή.

    Η Καλαμάτα ΔΕΝ έχει ανάγκη εθνικοφασιστικές αντιλήψεις ξετρυπωμένες από άλλες εποχές.

    Η Καλαμάτα έχει πολιτισμό, έχει πολιτιστικό ανθρωπιστικό και μορφωτικό επίπεδο κατάλληλο για να αντιληφθεί σαν κοινωνία, πως ο κ. Μιχαλολιάκος κατ'ουσίαν εκμεταλλεύεται τα σοβαρά προβλήματα των ελλήνων στο οικονομικό τομέα και στην πλευρά της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης από την οποία έχει αρχίσει να υποφέρει συνολικά ο τόπος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"