Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πανάκριβα ακίνητα αγοράζουν οι Έλληνες στο Λονδίνο.

Οι Έλληνες αγοράζουν πανάκριβα ακίνητα στο Λονδίνο, σύμφωνα με κτηματομεσιτικά γραφεία της Αγγλικής πρωτεύουσας, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times της Κυριακής.

Με τίτλο «η οδύσσεια των Ελλήνων με τα σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο», οι κτηματομεσίτες μάλιστα υποστηρίζουν ότι το ζωηρό ελληνικό ενδιαφέρον έχει οδηγήσει στην αύξηση των τιμών, ιδιαίτερα σε....
ακίνητα αξίας πάνω από τρία εκατομμύρια λίρες το καθένα.

Εκπρόσωπος μεγάλου μεσιτικού γραφείου υπολόγισε ότι τον τελευταίο χρόνο, Έλληνες αγόρασαν ακίνητα συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων λιρών.

«Πέρυσι Έλληνες είχαν αγοράσει τριάντα ακριβά ακίνητα στις ακριβές περιοχές του Λονδίνου, φέτος, μέχρι στιγμής, έχουν αγοράσει πενήντα τέτοια ακίνητα» ανέφερε.

Ο σχεδιαστής διαμερισμάτων Νικ Κάντυ υποστήριξε ότι η δραστηριότητα αυτή των Ελλήνων ξεκίνησε από την οικονομική κρίση. «Πιστεύουν ότι τα χρήματα τους στις ελληνικές τράπεζες είναι ευάλωτα, ενώ θεωρούν το Λονδίνο ασφαλή τόπο να επενδύσουν τα χρήματα τους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι για πολλούς Έλληνες, ένα σπίτι στο Λονδίνο, θεωρείται θέμα κοινωνικού κύρους.

Ο Κάντι μάλιστα υπογράμμισε ότι αρκετοί είναι οι πολίτες της χώρας μας που έχουν αγοράσει ακίνητα στην πλέον ακριβή διεύθυνση του Λονδίνου, στον αριθμό 1 της Χάυντ Παρκ, όπου η τιμή ενός διαμερίσματος μόλις ενός υπνοδωματίου ξεκινά από τα 7 εκατ. λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"