Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Αγανάκτηση" μετά μουσικής στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στη Καλαμάτα.(Βίντεο)


Χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας η τελετή έναρξης του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, αλλά όμως με τη παρουσία διακοσίων και πλέον (....μαζί και εγώ) "Αγανακτισμένων" της Καλαμάτας.
Στο άκουσμα ότι στο Κάστρο της Καλαμάτας θα βρισκόταν εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι "Αγανακτισμένοι Καλαμάτας" ξεκίνησαν....
με πορεία από τη πλατεία 23ης Μαρτίου γύρω στις 11 το βράδυ για το Κάστρο. 
Με υπομονή περίμεναν να ολοκληρωθεί η τελετή έναρξης και μετά με έντονες αποδοκιμασίες διαμαρτυρήθηκαν στους ευρισκόμενους πολιτικούς που παρακολούθησαν τη παράσταση. 
Το παρών από τους πολιτικούς, έδωσαν ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, η βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ 
Δ. Σαμπαζιώτης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος και οι πανεπιστημιακοί καθηγητές Πέτρος Θέμελης, Αλκιβιάδης Κωστάκης και Γιώργος Γραμματικάκης.
"ΚΛΕΦΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ" ήταν το αυθόρμητο ξέσπασμα του κόσμου που ήταν εκεί, μόλις αντίκριζαν κάποιον πολιτικό, ενώ το βαρόμετρο των μεγάλων αποδοκιμασιών λόγω και της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου ήταν η Νάντια Γιαννακοπούλου που έφαγε το μεγαλύτερο «κράξιμο» λίγα μπουκάλια νερό (μόνο) και πολλά συνθήματα, όπως:
«Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο και Χρεοκοπία, Νάντια δεν θα βρεις ποτέ σου ησυχία» - «Το ψήφισες ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια!»  
Η Νάντια Γιαννακοπούλου αποχώρησε κακήν κακώς από το αμφιθέατρο βαριά σαστισμένη, μαζί με τον ηθοποιό και σύζυγός της Μάξιμο Μουμούρη.
Οι "Αγανακτισμένοι Καλαμάτας" θα πραγματοποιήσουν παρόμοιες κινήσεις και για όσο διαρκεί το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού.
Το βίντεο είναι από το Best Tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"