Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Διάλογος για όλα με Ερντογάν

Εκτεταμένη ανταλλαγή απόψεων σε διμερή και πολυμερή θέματα θα έχει ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αθήνα στις 21-22 Οκτωβρίου 2010, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού στην Άγκυρα.
Η ανταλλαγή απόψεων θα γίνει υπό.... το πρίσμα της μεγάλης προόδου που έχει σημειωθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, που συνήλθε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 14-15 Μαϊου με την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τ. Ερντογάν επισκέπτεται την Αθήνα αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, για να λάβει μέρος στη Διάσκεψη με θέμα την «Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο».
Στην διάσκεψη έχουν προσκληθεί οι παράκτιες στη Μεσόγειο χώρες, χώρες της Βαλκανικής, το Βέλγιο ως προεδρεύουσα στην ΕΕ και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, προσθέτει η ανακοίνωση.
Τον Τούρκο πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο σύμβουλός του σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ιμπραήμ Καλίν.
news247.gr | Η επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"