Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Άγριος ξυλοδαρμός στα κρατητήρια Καλαμάτας

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και ειδικότερα στη Β΄ Χειρουργική Κλινική νοσηλεύεται από προχθές βράδυ ένας νέος άντρας, μετά από άγριο ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας.
Σε μια προσπάθεια υποβίβασης του γεγονότος, το οποίο χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας κάνει λόγο για.... ασήμαντο περιστατικό, υποστηρίζοντας πως ο κρατούμενος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνει ένεση καφεΐνης και ακολούθως εξήλθε!

Ο νέος άνδρας το βράδυ της Πέμπτης, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, προκάλεσε μικρές φθορές στο κατάστημα που βρισκόταν. 
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης δήλωσε στους αστυνομικούς που επελήφθησαν του περιστατικού πως δεν επιθυμεί τη δίωξή του, παρά μόνο να απομακρυνθεί από το χώρο.
Ο νέος άντρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας
Ευρισκόμενος σε κατάσταση μεγάλης έντασης και έξαψης, λόγω της κατανάλωσης οινοπνεύματος, φώναζε και χτυπούσε τους αστυνομικούς.
Αυτοί με τη σειρά τους, στον προθάλαμο των κρατητηρίων, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο, προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.
Ωστόσο, οι κρατούμενοι (περίπου 6-7 άτομα) άρχισαν να επιτίθενται φραστικά κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.
Άγριος ξυλοδαρμός
Οι αστυνομικοί, όταν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το νέο άντρα, τον έβαλαν στα κρατητήρια, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι θα επακολουθούσε.
Εξακολουθώντας να βρίσκεται σε μέθη ο νέος άντρας διαπληκτίσθηκε με κρατούμενο, με τον οποίο ήταν γνωστοί, και χειροδίκησε. Τότε, του επιτέθηκαν με αγριότητα οι υπόλοιποι κρατούμενοι, οι οποίοι τον χτυπούσαν επανειλημμένως, ακόμα και όταν αυτός λιπόθυμος είχε πέσει στο έδαφος. 

Η αστυνομική δύναμη εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες, ήταν ελάχιστη, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μη διακινδυνεύουν να μπουν στα κρατητήρια, που στην κυριολεξία είχαν πάρει φωτιά.
Οι κρατούμενοι σταμάτησαν να χτυπούν το νέο, όταν ηλικιωμένος κρατούμενος κατάφερε να τους ηρεμήσει και να τους αποτρέψει.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το 166 και ασθενοφόρο έσπευσε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αφού ο άντρας είχε αίματα στο πρόσωπο και έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του (ίσως και από την κατανάλωση αλκοόλ).
Ακόμα και οι τραυματιοφορείς εξέφρασαν επιφυλάξεις να μπουν μόνοι τους στα κρατητήρια και, τελικά, μετά από λίγο τον πήραν.
Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και όπως μας δήλωσαν χθες το μεσημέρι γιατροί της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής, εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ασήμαντο για την Αστυνομία
Απευθυνόμενοι στον ταξίαρχο, αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Νικόλαο Μπάστα, μας παρέπεμψε για το περιστατικό στο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ. Καραγεώργη.
Αυτός με τη σειρά του είπε ότι δημιουργήθηκε ένα μικρό επεισόδιο με το μεθυσμένο κρατούμενο και πως δε χτυπήθηκε πολύ, παρά έχει μόνο ένα τραύμα στο φρύδι.

Εξήγησε δε ότι διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να του γίνει ένεση για να… ξεμεθύσει, ενώ αμέσως μετά εξήλθε. 
Γεγονός, φυσικά, που διαψεύσθηκε από τους ιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αφού ακόμα και χθες ο νεαρός νοσηλευόταν, όπως μας δήλωσαν.
ΘΑΡΡΟΣ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"