Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Αθηνά Ωνάση: Αγόρασε το "χρυσό" άλογο των Ολυμπιακών του Πεκίνου

Σκοπός μου είναι να κερδίσω στους αγώνες ιππασίας εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 2012 στο Λονδίνο,δήλωσε η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση
Η Αθηνά Ωνάση πλήρωσε πολλά εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το άλογο Ashleigh Drossel Dan,με το οποίο η Αυστραλία κέρδισε τόσο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου όσο και αρκετές διακρίσεις πρόσφατα στην Ευρώπη. 
Μετά τη συγκεκριμένη αγορά, η «χρυσή» κληρονόμος δήλωσε: «Σκοπός μου είναι να....
.... καταφέρω να κερδίσω στους αγώνες ιππασίας εκπροσωπώντας την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο»
Όλα αυτά αναφέρονται σε σχετικό δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας «The Weekly Times».
 Το golden horse, όπως το αποκαλούν οι ειδήμονες του σπορ, είναι ήδη 11 ετών και θεωρείται από τα καλύτερα και πιο γρήγορα στο κόσμο. Η αγάπη της Αθηνάς για την ιππασία κρατά εδώ και πολλά χρόνια και οι διακρίσεις που έχει λάβει είναι πολλές.
Στα 17 της μετακόμισε στις Βρυξέλλες για να ασχοληθεί σοβαρά με το σπορ κι αυτό την έφερε ακόμα πιο κοντά με τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη ιππασίας και σύζυγό της πλέον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. 
Μάλιστα, ο γνωστός και ως Ντόντα το 2007, όταν βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της Χριστίνας Ωνάση για να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες ιππασίας «Ωνάσης», είχε δηλώσει:
«Αισθάνομαι την Ελλάδα σαν το σπίτι μου». Αυτή η δήλωση είχε επηρεάσει θετικά και την άποψη της Αθηνάς για την Ελλάδα. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, είχε ακουστεί ότι σκέφτονταν να μετακομίσουν στη χώρα μας γιατί ο καιρός τον χειμώνα είναι καλύτερος για τις προπονήσεις τους. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αθηνά θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τα ελληνικά χρώματα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί. 
Η ίδια και ο σύντροφός της αυτή την περίοδο ταξιδεύουν από το Σάο Πάολο για τους αγώνες του Global Champions Tour.
 Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"