Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Σάρωσε η Lady Gaga στα Brit Awards

Η Lady Gaga είναι η μεγάλη νικήτρια των Brit Awards καθώς έφυγε από την λαμπερή τελετή απονομής έχοντας κερδίσει και στις τρεις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια.
Η διάσημη τραγουδίστρια αναδείχθηκε νικήτρια στις κατηγορίες καλύτερης διεθνούς τραγουδίστριας, καλύτερου διεθνούς άλμπουμ για το “The Fame” και καλύτερου διεθνούς breakthrough act.
Η εντυπωσιακή σταρ ήταν πολύ συγκινημένη όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το καλύτερο διεθνές άλμπουμ.
«Ήμουν πραγματικά..... ..... ενθουσιασμένη με τα δύο πρώτα βραβεία που κέρδισα όμως αυτό το βραβείο σημαίνει ακόμα περισσότερα για μένα γιατί δούλεψα πολύ σκληρά σε αυτό το άλμπουμ για πολύ καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Lady Gaga.
Οι JLS απέσπασαν δύο βραβεία εκείνα του καλύτερου βρετανικού breakthrough act και καλύτερου βρετανικού single για το “Beat Again”
Το βραβείο της καλύτερης βρετανίδας τραγουδίστριας απέσπασε η Lily Allen ενώ ο Dizzee Rascal κέρδισε το βραβείο του καλύτερου βρετανού τραγουδιστή. 
Στην κατηγορία καλύτερου βρετανικού συγκροτήματος νικητές αναδείχθηκαν οι Kasabian ενώ στην κατηγορία καλύτερου βρετανικού άλμπουμ νικήτρια ήταν η Florence & The Machine για το “Lungs”.
Στην κατηγορία καλύτερου διεθνούς τραγουδιστή νικητής ήταν ο Jay-Z. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής βραδιάς ο Robbie Williams βραβεύθηκε για τη συνολική του προσφορά στη μουσική.
Στην τελετή απονομής των Brit Awards παρευρέθηκαν πολλοί σταρ της μουσικής σκηνής μεταξύ των οποίων ήταν και οι: Alicia Keys, Sugababes, Mika, JLS, Daniel Merriweather, Alexandra Burke, Paolo Nutini, Katie Melua και Kylie Minogue.
Μεταξύ των performers της λαμπερής βραδιάς ήταν και οι: Lily Allen, Kasabian, Lady Gaga, Alicia Keys, Jay-Z και Cheryl Cole.
ANT1 Online


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"