Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γερμανίδα ευρωβουλευτής: "Σταματήστε να εκβιάζετε τους Έλληνες"

Γερμανίδα ευρωβουλευτής: "Σταματήστε να εκβιάζετε τους Έλληνες"Την έκρηξη Γερμανίδας ευρωβουλευτή προκάλεσε η γνωστή και μη εξαιρετέα τοποθέτηση του Μανουέλ Μπαρόζο για παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη εάν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Μόλις εκστόμισε την χιλιοειπωμένη ατάκα ο πρόεδρος της Κομισιόν, η πρόεδρος της Ενωτικής Αριστεράς Γκαμπριέλα Τσίμερ φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη κάλεσε τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να σταματήσουν πια να εκβιάζουν τους Έλληνες με την απειλή....

της εξόδου από το ευρώ.
«Ο ελληνικός λαός θέλει να μείνει στο ευρώ αλλά θέλει επίσης να έχει και τις απαραίτητες συνθήκες για να ζήσει» τόνισε η Τσίμερ.

Ο πρόεδρος Μπαρόζο, πάντως, από την πλευρά του κάλεσε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη σήμερα: «Δεν ξέρω εάν ο επείγων χαρακτήρας του προβλήματος γίνεται κατανοητός από όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σήμερα. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, ακόμη και για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Παράλληλα, τόνισε ότι οι προτάσεις για την ευρωπαϊκή τραπεζική ένωση και εποπτεία και την εγγύηση των καταθέσεων θα είναι έτοιμες μέχρι το φθινόπωρο.
ΜΑΝΤΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"