Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Βρέθηκαν 2 φορτηγά με λαθραία τσιγάρα στη Μεσσηνία.

Βρέθηκαν 2 φορτηγά με λαθραία τσιγάρα: Οι οδηγοί τα εγκατέλειψαν για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούςΔυο φορτηγά γεμάτα λαθραία τσιγάρα εγκατέλειψαν χθες το πρωί οι οδηγοί τους για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς
Τα φορτηγά εγκαταλείφθηκαν στο δρόμο Καλαμάτας - Πύλου, στο ύψος του Μεσοπόταμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγοί τα παράτησαν και χάθηκαν μέσα στα χωράφια όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.
Τα έμφορτα οχήματα τύπου "κουρτίνα" έφεραν....

πλαστές ελληνικές πινακίδες και είχαν πλαστές άδειες κυκλοφορίας. Χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκαν στην Πύλο προκειμένου να ερευνηθούν από τη Σήμανση και να γίνει καταμέτρηση του φορτίου τους από τους αστυνομικούς. Χθες αργά το απόγευμα αναμενόταν στην περιοχή κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας.
Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου και μέχρι το απόγευμα στην έρευνα δεν είχε εμπλακεί καμιά λιμενική υπηρεσία.
Ως την ώρα παραμένει άγνωστο εάν από την περιοχή πέρασαν κι άλλα φορτηγά με λαθραία τσιγάρα. 

Εν τω μεταξύ, αρχικά ακούστηκε πως ήταν σε εξέλιξη έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Μεθώνης προκειμένου να εντοπιστεί η κρυψώνα των λαθραίων ή ο χώρος φόρτωσης. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις που να οδηγούν σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία.
Η διαδικασία της καταμέτρησης και του υπολογισμού των διαφυγόντων δασμών επρόκειτο να ολοκληρωθεί αργά χθες το βράδυ ή σήμερα το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"