Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Γεννήθηκε» το κόμμα "τουρλού" του Π. Καμμένου, Λίγο απ όλα !! Σε στυλ.. Bodrini !

«Γεννήθηκε» το κόμμα του Π. ΚαμμένουΑνακοινώθηκε, μέσω κοινωνικών δικτύων στις 7.00 το πρωί, το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου. «Καλημέρα, το δικό μας κίνημα γεννήθηκε, η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης», γράφει η σελίδα του κόμματος στο Facebook.
«Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», είναι το βασικό σύνθημα. Φυσικά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αν είναι για το καλό της Πατρίδας. ....ΟΜΩΣ ! Διαπιστώσαμε απο τις πρώτες κουβέντες στις.....
προγραμματικές δηλώσεις του ΝΕΟΥ  Προέδρου ότι έχουμε μπροστά μας μια ... μαγειρική διάθεση σε στύλ .. Bodrini και σε μια προσπάθεια αναπαλαίωσης επαρχιακού ταβερνείου που δεν πάει καλά. Άλλαξε ταμπέλες, διακόσμηση και κυρίως ... πολιτικά μενού με υλικά δανεισμένα απο όλο το πολιτικό φάσμα. 
Λίγο απ`όλα. Τουρλού, Τουρλού, ότι θέλει ο πελάτης ψηφοφόρος. Ακούσαμε "υλικά" απο διάφορες προγραμματικές δηλώσεις όλων των κομμάτων, κυρίως απο το πρόγραμμά του ΛΑ.Ο.Σ που ακούγοντάς τον και μη βλέποντάς τον, νομίζαμε ότι ακούγαμε στέλεχος που ΛΑ.Ο.Σ να αναλύει τις θέσεις του Κόμματος. 
Ειδικά σε θέματα Πατριωτικού ενδιαφέροντος, επενδύσεων, ανάπτυξης, ανεργίας, οικονομίας, ΑΚΡΙΒΩΣ ότι λέει το ΛΑ.Ο.Σ καμιά 10ετία τώρα. Είχε βέβαια και ολίγον απο αριστερά, ακροδεξιά κ.λ.π. και πιστεύει ότι έτσι, με την πολιτική .., πείνα που διανύει ο λαός μας , θα αποκτήσει ..πελατεία. Το μενού καλό. Η ιντερνετική προβολή καλή, η ταμπελίτσα καλοπροαίρετη και πιασάρικη και αρκεί να βρεθούν ... πελάτες. Για μας.. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"