Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αναβλήθηκε η σύσκεψη των πολιτικων αρχηγών με το Παπαδήμου

Αναβλήθηκε τελικά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί της Τρίτης .
Αιτία για την αναβολή, ήταν η νέα συνάντηση του κ. Παπαδήμου που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας σήμερα το απόγευμα.
Την ίδια στιγμή οι αντιδράσεις....
στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, αλλά και στην κοινωνία είναι μεγάλες, ενώ ήδη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει για αύριο Τρίτη 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση τους στο Παρίσι, Μέρκελ και Σαρκοζί, ουσιαστικά έστειλαν μήνυμα ότι ο χρόνος της Ελλάδας τελειώνει και ότι αν θέλουμε να δούμε το χρώμα του χρήματος θα πρέπει να φτάσουμε σε συμφωνία με την τρόικα.
Εφόσον κατά τη νέα συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό υπάρξει συμφωνία, τότε η ελληνική πλευρά θα συντάξει ένα μίνι Μνημόνιο, το οποίο θα υπογραφεί και από τους τρεις αρχηγούς.
Στο επίκεντρο των εφιαλτικών διαβουλεύσεων βρίσκεται για ακόμα μία φορά το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας για το μισθολογικό και κυρίως τι θα απογίνουν 13ος και 14ος μισθός, το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και ο τρόπος κάλυψης της μαύρης τρύπας του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"