Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο το ΠΑΣΟΚ


Σ

τις 16.00 σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του 17μελούς Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, όπου και αναμένεται τα στελέχη του οργάνου και ο πρόεδρος του Κινήματος να τοποθετηθούν εφ΄όλης της ύλης για σειρά ζητημάτων που αφορούν....
το ΠΑΣΟΚ και στα οποία κορυφαία θέση κατέχουν το πολιτικό πλαίσιο του κόμματος και το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την ηγεσία του.
Η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αποτελεί υλοποίηση της πρότασης του κ. Παπανδρέου στην συνεδρίαση, με ευρεία σύνθεση, του οργάνου της 27ης Δεκεμβρίου.
Στην συνεδρίαση εκείνη είχε πραγματοποιηθεί ευρύτατη και σε βάθος ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, συμπεριλαμβανομένων και των υπουργών της κυβέρνησης Παπαδήμου που προέρχονται από το Κίνημα και ταυτόχρονα είχε εκφραστεί η υποστήριξη στην κυβέρνηση αυτή και η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ στο να συμβάλλει στην υλοποίηση των αποφάσεών της και στην ολοκλήρωση της αποστολής της.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρούν την κυβέρνηση Παπαδήμου ως σημαντική πολιτική τομή στην πολιτική ζωή της χώρας και εκτιμούν ότι η υποστήριξή της -μακράν κομματικών ή άλλων σκοπιμοτήτων-αποτελεί εθνική ευθύνη.
Εξάλλου η όλη συζήτηση που διεξάγεται στο ΠΑΣΟΚ, διέπεται, σύμφωνα με τις απόψεις των στελεχών του Κινήματος προεξάρχοντος του κ. Παπανδρέου, από τη «σειρά προτεραιότητας» πρώτα η χώρα (υπέρβαση κρίσης, μέλλον, προοπτική, νέα περίοδος ανάπτυξης), η πορεία της κυβέρνησης, η πορεία του ΠΑΣΟΚ (συζήτηση των πολιτικών του, απολογισμός κυβερνητικής διετίας, πολιτική φυσιογνωμία υπό το φως των ευρωπαϊκών εξελίξεων, της κυβερνητικής του θητείας και των νέων καταστάσεων στην Ελλάδα και διεθνώς) και τελευταία στην εν λόγω σειρά είναι η ηγεσία του Κινήματος.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"