Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο υφυπουργός Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος έρχεται στην Καλαμάτα


Σ

την Καλαμάτα θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας Παν. Νίκας.
Ο κ. Νίκας ανέφερε ότι με τον υφυπουργό θα γίνουν συσκέψεις για προνοιακά θέματα και επισκέψεις σε....
διάφορες προνοιακές δομές, όπως είναι το δημοτικό παντοπωλείο, το γηροκομείο, αλλά και το Β’ ΚΑΠΗ.
Όπως σημείωσε ο δήμαρχος, «η επίσκεψη συνδέεται με ωφέλειες τις οποίες προσδοκούμε να έχουμε. Κι αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά η ένταξη του Δήμου Καλαμάτας σε όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα προνοιακού χαρακτήρα. Από το “Ζωή και Ποδήλατο” μέχρι την τηλεματική και την ενίσχυση της “Βοήθειας στο Σπίτι” και του Δημοτικού Ιατρείου

Οτιδήποτε ευρωπαϊκό πρόγραμμα υπάρχει, θα το διεκδικήσουμε. Έχουμε ήδη υποβάλει προτάσεις και ετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε περισσότερες. 
Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα για τη σίτιση, για παροχή τροφίμων. Μέσα από αυτά μπορείς να πάρεις και προσωπικό. 
Με την επίσκεψή του ο υφυπουργός θα αποκτήσει μια εικόνα για την κατάσταση των προνοιακών δομών της περιοχής μας, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, η Μητρόπολη Μεσσηνίας, μια και σε αυτή πέφτει το μεγαλύτερο βάρος του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"