Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αλλάζει σελίδα το ΠΑΣΟΚ: Κινείται προς την έξοδο ο Παπανδρέου

Τα χαρτιά του ανοίγει σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς αναμένεται να προσέλθει με σαφείς θέσεις και προτάσεις στο Πολιτικό Συμβούλιο που θα διεξαχθεί το απόγευμα, λίγες μόλις ώρες πριν το κρίσιμο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος επέστρεψε από το Λονδίνο χθες το μεσημέρι και.... συναντήθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ με τον πρωθυπουργό, επιθυμεί ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να εκλεγεί νέα ηγεσία στην Ιπποκράτους να αποσυμπιεστεί η ένταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Με τις υποψηφιότητες για την αρχηγία του Σοσιαλιστικού κόμματος να αυξάνονται… με γεωμετρική πρόοδο, ο Γιώργος Παπανδρέου διαμηνύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα προσέλθει στις εθνικές εκλογές (όποτε συμφωνηθεί να γίνουν) με νέο αρχηγό που θα εκλεγεί από τη βάση αλλά μετά από διαδικασία που θα διεξαχθεί αφού εξασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και ολοκληρωθεί η διαδικασία «κουρέματος» του χρέους.

Ο κ. Παπανδρέου θεωρεί εκ των ων ουκ άνευ τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις υποστηρίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση βάζει ο ίδιος και το κόμμα του τρικλοποδιά στις προσπάθειες της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου.

Παράλληλα, θεωρεί δεδομένο πως το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να υποχωρήσει από το δημοκρατικό κεκτημένο του 2007 της εκλογής από τη βάση, κάτι που ζήτησε με χθεσινή της επιστολή και ομάδα 20 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας μάλιστα την ανάγκη για άμεση αλλαγή ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"