Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε, απουσία Παπανδρέου, η 76η ΔΕΘ

Άνοιξαν το πρωί οι πύλες της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Παρών στα εγκαίνια ήταν όχι ο πρωθυπουργός, αλλά ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την ελληνική οικονομία.
Μετά την τέλεση των εγκαινίων υπουργός Ανάπτυξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε αποφασισμένοι να....
εφαρμόσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, να μειώσουμε το σπάταλο κράτος, να βελτιώσουμε ριζικά το επιχειρηματικό περιβάλλον, να συγκρουστούμε με όλα τα δεσμά που κρατούν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την παραγωγικότητα της χώρας καθηλωμένες, να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή.
Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Η Ευρώπη πρέπει επίσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί γρήγορα στην υλοποίηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου, για να πάψει το μαρτύριο του Σισύφου για τον ελληνικό λαό. Η αδράνεια είναι καταστροφική για όλους μας. Και πρώτοι εμείς ανοίγουμε το βήμα και πάμε μπροστά για να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα που αξίζουμε. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει».
Τα εγκαίνια τελέστηκαν χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου και παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη και του υφυπουργού Ανάπτυξης Θάνου Μωραΐτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"