Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εναρξη των Special Olympics

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα κηρύξει την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011», το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Γιάννα Δεσποτοπούλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.
Η κ. Δεσποτοπούλου ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τις τελετές έναρξης και λήξης, καλλιτεχνικός δημιουργός των οποίων θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης καλωσόρισμα θα απευθύνουν ο....

Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος των Special Olympics International, Δρ. Τίμοθι Σράιβερ καθώς και η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής «Αθήνα 2011», η οποία μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «δεκάδες εξέχουσες προσωπικότητες, αρχηγοί κρατών, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, υπουργοί αθλητισμού και πολιτισμοί από 17 χώρες, Ολυμπιονίκες, αστέρια του NBA και συνολικά 43 μέλη των οικογενειών Σράιβερ και Κένεντι, θεμελιωτών του παγκόσμιου κινήματος, είναι επίσημοι προσκεκλημένοι στις τελετές έναρξης και λήξης.
Τη μουσική επένδυση της βραδιάς πρόκειται να αναλάβουν ο μύθος της σόουλ Στίβι Γουόντερ με την 9μελή μπάντα του και ο τενόρος Βιτόριο Γκριγκόλο, ο οποίος μαζί με τη δική μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσουν ζωντανά σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση, το ειδικά γραμμένο από τον Στέφανο Κορκολή επίσημο τραγούδι των Αγώνων. 
Χρέη παρουσιαστών της επίσημης τελετής θα αναλάβουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μενούνος».
Και η κ. Δεσποτοπούλου κατέληξε: «Οι τελετές έναρξης και λήξης είναι δημιουργημένες με την αίσθηση του μέτρου, χωρίς να χάνουν τίποτα από τη μαγεία και τη μοναδικότητά τους. Πρόκειται για τη μοναδική εκδήλωση των Αγώνων που απαιτεί την αγορά εισιτηρίου. Προσκαλούμε όλες τις οικογένειες να παρακολουθήσουν ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών και παράλληλα να συνεισφέρουν στο κίνημα των Special Olympics»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"