Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το Κυπριακό θα βρεθεί στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχει σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, με το γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Οι συνομιλίες πραγματοποιούνται ενόψει της παρουσίασης της έκθεσης του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας στα τέλη του μήνα.
Παράλληλα,..... ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα συζητήσει με τον γ.γ του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Στα πλαίσια της σύντομης επίσκεψης εργασίας στη Νέα Υόρκη, προερχόμενος από το Λονδίνο, ο κ. Δρούτσας, πριν τη συνάντησή του με τον Μπαν Κι-μουν, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και θα έχει συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας κ. Δημήτριο.

Το απόγευμα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Αστόρια και συγκεκριμένα στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών και εκπροσώπων ομογενειακών φορέων.

Ο κ. Δρούτσας θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη το Σάββατο.
 v4.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"