Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Μ. Εβερτ

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας τού πρώην προέδρου της ΝΔ, Μιλτιάδη Έβερτ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.
Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, υποβάλλεται σε τεχνητό νεφρό και.... έχει σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τής πρώτης πανεπιστημιακής καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου.
Ο Μιλτιάδης Έβερτ με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό εισήχθη στο νοσοκομείο με δύσπνοια και έντονη δυσφορία σε συγχυτική κατάσταση παρά το γεγονός ότι διατηρούσε μέρος των αισθήσεών του.
Πολύ σοβαρή και κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του ασθενή ο διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος χαρακτήρισε κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.
Επίσκεψη Σαμαρά
Στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο επισκέφτηκε νωρίτερα τον Μιλτιάδη Εβερτ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Προηγουμένως, τον κ. Έβερτ είχε επισκεφτεί και ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του κ. Έβερτ με τον οποίο συνδέεται με σχέση μακροχρόνιας στενής φιλίας.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"