Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Αστακός» η Αθήνα για το Πολυτεχνείο.

«Αστακός» η Αθήνα για το ΠολυτεχνείοΠε την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία κορυφώνονται το μεσημέρι της Τετάρτης οι εκδηλώσεις του τριήμερου εορτασμού της 37ης επετείου της εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα κλείσουν στις 2 μετά το μεσημέρι.

Από τη 1 το μεσημέρι θα είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», ενώ από τις 3 και μέχρι τη λήξη της πορείας θα είναι.... κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Ευαγγελισμός» και πιθανότατα ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής».
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας μέσα στο κτίριο, καθώς η Κοινότητα του Πολυτεχνείου περιφρουρεί το χώρο, ενώ πάνω από 7000 θα περιπολούν στην πρωτεύουσα, ενόψει της πορείας.
Σύμφωνα με τα μέτρα της Τροχαίας, θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ από τις 2 το μεσημέρι ως αργά το βράδυ λόγω της πορείας δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων στις οδούς Πανεπιστημίου, Αιόλου, Σταδίου, Βασ. Γεωργίου Α΄, Βασ. Σοφίας, Ακαδημίας, Γέλωνος, Π. Κόκκαλη, Δορυλαίου, Αμαλίας, Φιλελλήνων, Συγγρού (στο τμήμα από Αθ. Διάκου έως Αμαλίας), Πειραιώς (στο τμήμα από Ιερά οδό έως πλατεία Ομονοίας), Αθηνάς, Τσόχα, Σούτσου, Ζαχάρωφ, Κηφισίας (από λεωφ. Κατεχάκη έως λεωφ. Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Αθήνα), Μεσογείων (στο τμήμα από λεωφ. Κατεχάκη έως την οδό Φειδιππίδου στο ρεύμα προς Αθήνα), Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Βασ. Κωνσταντίνου (στο ανερχόμενο ρεύμα) και Αρδηττού (στο ρεύμα προς τη Βασ. Κων/νου).
Σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ.
Τα μέτρα περιφρούρησης μέσα στο κτίριο είναι αυστηρά, καθώς σύσσωμη η Κοινότητα του Πολυτεχνείου περιφρουρεί το χώρο, ενώ οι εκδηλώσεις μνήμης (εκθέσεις, ομιλίες κλπ.) διεξάγονται κανονικά.
Από την πολιτική ηγεσία, στεφάνι κατέθεσαν το πρωί στο μνημείο του Πολυτεχνείου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.
v4.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"