Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ηθοποιός-μοντέλο στην πορνεία.

Φωτογραφίες και πικάντικα σχόλια του νεαρού ηθοποιού-μοντέλου που συνελήφθη για gay βίζιτες, όπως δημοσιεύτηκαν σε γνωστό ευρωπαϊκό ομοφυλοφιλικό site γνωριμιών.
Ποιος είναι ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο που πιάστηκε να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε άνδρες με ταρίφα 250-400 ευρώ; 

Η είδηση σύλληψης του πανέμορφου νεαρού, που είχε μάλιστα και τον τίτλο του γυναικοκατακτητή, έγινε....
αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης σε καλλιτεχνικούς και κοσμικούς κύκλους.

Αν και ο ηθοποιός-μοντέλο είχε κατά καιρούς εκφράσει την υποστήριξη του στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα να σχολιαστεί η προσωπική του ζωή, καθώς ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στον δημόσιο βίο του. Ο ίδιος φρόντιζε να κρατά χαμηλούς τόνους και τίποτα από όσα λέει ή κάνει να μην προδίδει τη «δεύτερη ζωή» που ζούσε τις νύχτες.
Πίσω όμως από την σοβαρή εικόνα του, ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο διαφήμιζε τα προσόντα του σε γνωστή gay ιστοσελίδα, προσφέροντας βραδιές αχαλίνωτου σεξ έναντι αδράς αμοιβής μόνο σε άνδρες. Η αγγελία του, που έχουμε στη διάθεση μας, συνοδευόταν από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, καθώς και σκανδαλιστικά σχόλια όπως: «υπάκουος στις πιο άγριες αντρικές φαντασιώσεις, έτοιμος να τις κάνω πραγματικότητα», «πολύ όμορφος, με γυμνασμένο σώμα, μορφωμένος παραπάνω από αρκετά, σούπερ σκληρό για όσο θες», «δεν θα το κάνω για πάντα, πάρε ένα κομμάτι τώρα», «τα δίνω όλα, δεν διαπραγματεύομαι» και άλλα που δεν μπορούμε να γράψουμε εδώ.
Δείτε τον ηθοποιό-μοντέλο με τις βίζιτες σε βίντεο:


Οι άντρες της Ασφάλειας δεν έχασαν χρόνο. Η πληροφορία ήταν συγκεκριμένη, αλλά δεν είχε πολλές λεπτομέρειες. 
Έπρεπε να γίνει έρευνα. Οι ειδικευμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις άντρες της ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τη φωτοαγγελία του Έλληνα ζεν πρεμιέ. Αστυνομικός του τμήματος Ηθών πήρε τηλέφωνο στο νούμερο που συνόδευε τη φωτοαγγελία, του συστήθηκε ως γνωστός επιχειρηματίας και του εξήγησε ότι επιθυμεί να έλθει σε επαφή μαζί του, διατηρώντας όμως την ανωνυμία του. Το ραντεβού κλείστηκε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου των Αθηνών και το ποσό που είχε συμφωνηθεί ήταν 300 ευρώ για μία ώρα ερωτικής συνεύρεσης.
Ηθοποιός-μοντέλο και αστυνομικός ανέβηκαν μαζί στη σουίτα και όταν ο ηθοποιός πήρε τα χρήματα μπροστά, ο άντρας του τμήματος Ηθών του πέρασε χειροπέδες συλλαμβάνοντας τον.
Ανάμεσα στα ονόματα που ήταν αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του γνωστού ηθοποιού οι αστυνομικοί βρήκαν και ονόματα ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν πληρώσει 300 και 400 ευρώ για να περάσουν μία ώρα ερωτικού παροξυσμού με τον όμορφο νεαρό.
Ο νεαρός ηθοποιός-μοντέλο είχε όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ και στο θέατρο, καθώς είχε σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου, ενώ είχε αποφοιτήσει και από τη σχολή θεάτρου μεγάλου Ελληνα ηθοποιού, που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στα σανίδια των θεάτρων της Αθήνας.

Μάλιστα, είχε παίξει πρόσφατα σε θεατρική παράσταση η οποία είχε προκαλέσει σάλο για τις τολμηρές σκηνές της. Παράλληλα, είχε λάβει μέρος στην παρουσίαση ρούχων γνωστών σχεδιαστών, ενώ και για το άμεσο μέλλον είχε προτάσεις για συνεργασίες τόσο στο θέατρο και την τηλεόραση όσο και στην πασαρέλα. Ομως όλα αυτά είναι παρελθόν, καθώς δύσκολα θα ξεμπλέξει από τις κατηγορίες για πορνεία.
http://www.fimes.gr/2010/10/ithopoios-montelo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"