Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η Αργεντινή 3-1 το Μεξικό πέρασε άνετα στους «8»

Η φάση του εκπληκτικού τρίτου γκολ της Αργεντινής επί του Μεξικού με σκόρερ τον Κάρλος Τέβες. Η Αργεντινή επιβλήθηκε άνετα του Μεξικού (3-1) και πέρασε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία
Για την «αλμπισελέστε» σκόραραν οι Τέβες (26’ γκολ οφσάιντ, 52’) και Ιγκουαΐν (32’), ενώ το τέρμα των ηττημένων πέτυχε ο Ερνάντες (71’). Το Μεξικό είχε δοκάρι στο 8ο λεπτό με τον Σαλσίδο. 
Το Μεξικό........μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Αργεντινή. Στο 8’ ο Σλασίδο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρομέρο και στο επόμενο λεπτό ο Γουαρδάδο έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά το πρώτο 15λεπτο η «αλμπισελέστε» ισορρόπησε το παιχνίδι, πήραν… μπρος οι Μέσι και Τέβες και άρχισε να πιέζει τους Μεξικανούς. Στο 26’ προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Τέβες και στη συνέχεια επέβαλε ολοκληρωτικά το ρυθμό της, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα έξι λεπτά αργότερα με τον Ιγκουαΐν. Το Μεξικό έδειχνε ανήμπορο να αντιδράσει και να ανακόψει τις επελάσεις του Μέσι.

Η Αργεντινή στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε γρήγορα το τρίτο γκολ με εκπληκτικό σουτ του Τέβες (52’) και από εκείνο τη σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Το Μεξικό κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, όμως με τρία γκολ στην πλάτη και αντιπάλους τον Μέσι και την παρέα του, ελάχιστα πράγματα μπορούσε να κάνει. Στο 71’ πέτυχε το γκολ της τιμής με ωραίο σουτ Ερνάντες και αποχαιρέτισε το Μουντιάλ με ψηλά το κεφάλι.


Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο Κέιπ Τάουν τη Γερμανία, σε μια επανάληψη του αγώνα του 2006, οπότε και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"