Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Και η Κύπρος στον τελικό της Eurovision!

eur_cyprusΤο πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου πήρε το βράδυ της Πέμπτης, κατά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision του Όσλο, η Κύπρος με το "Life Looks Better In Spring" και τους Jon Lilygreen & Islanders, καθώς και εννέα ακόμα χώρες, και συγκεκριμένα (με τυχαία σειρά) οι: Γεωργία, Ουκρανία, Τουρκία, Ισραήλ, Ιρλανδία, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Αρμενία και Δανία. 
Η Ελλάδα....
.... έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό, όπου ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ενθουσιάζοντας το κοινό με το "OPA".

Η σειρά εμφάνισης στον τελικό

Φέτος, οι 39 συμμετέχουσες χώρες διαγωνίστηκαν σε δύο ημιτελικούς, από τους οποίους προκρίθηκαν συνολικά 20 δέκα χώρες στον τελικό του Σαββάτου, 29 Μαΐου.
Από τον α' ημιτελικό της Τρίτης, μαζί με την Ελλάδα, στον τελικό προκρίθηκαν η Μολδαβία, η Βοσνία–Ερζεγοβίνη, το Βέλγιο, η Σερβία, η Λευκορωσία, η Αλβανία, η Ισλανδία, η Ρωσία και η Πορτογαλία.
Κατόπιν κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε μετά τον πρώτο ημιτελικό κατά τη συνέντευξη Τύπου των τραγουδιστών, προκύπτει ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί τη βραδιά του τελικού στην 11η θέση.
http://eurovision.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"