Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Γάλλος στρατηγός καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία

Ανώτατος αξιωματούχος του γαλλικού στρατού καταδικάσθηκε σε δεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή, με την κατηγορία ότι προμηθευόταν μέσω Διαδικτύου χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ο 69χρονος στρατηγός Ρεϊμόν Ζερμανό, που φέρει τον υψηλότερο βαθμό που μπορεί να φτάσει κάποιος στο γαλλικό στρατό και έχει μάλιστα διατελέσει επικεφαλής του επιτελικού γραφείου δύο υπουργών Άμυνας της Γαλλίας, κατηγορείτο ότι.... ...., επί τέσσερα χρόνια και μέχρι τον Ιούνιο του 2008, λάμβανε φωτογραφίες και video πορνογραφικού περιεχομένου με παιδιά ηλικίας από έξι μηνών έως 12 ετών.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του στρατηγού, οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερες από 3.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή αλλά και σε φορητή μονάδα μνήμης USB.

«Οι φωτογραφίες αυτές είναι από τις σκληρότερες που έχει αντικρίσει ποτέ το δικαστήριο με παιδιά εξαιρετικά μικρής ηλικίας τα οποία υφίστανται αχαρακτήριστες πράξεις» δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Ο στρατηγός, ο οποίος έχει μάλιστα διατελέσει και διευθυντής του περίφημου Ινστιτούτου Ανωτάτων Σπουδών Εθνικής Άμυνας (IHEDN), παραδέχθηκε ότι έβλεπε, αλλά όχι και ότι αποθήκευε, το πορνογραφικό υλικό. «Μόλις τις έβλεπα, τις έσβηνα» δήλωσε ο στρατηγός, προσθέτοντας ότι τον ίδιο υπολογιστή χρησιμοποιούσαν επίσης η σύντροφος και η εγγονή του. Ο κατηγορούμενος σημείωσε επίσης ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"