Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου

Ως ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου χαρακτηρίζεται από τους υπευθύνους των μεγαλυτέρων πρακτορείων μοντέλων του κόσμου ο 34χρονος Tyson Ballou, ο οποίος αργά αλλά σταδιακά κατακτά τον κόσμο της μόδας.
Ο Ballou γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1976 στο Garland του Texas, όπου και ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών. Τότε ήταν που τον ανακάλυψε το πρακτορείο Page Parkes και τον έκανε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή.

Το «αστέρι» του Ballou δεν περιορίστηκε εκεί, αφού λίγο καιρό αργότερα, οι δουλειές του επεκτάθηκαν στη Νέα Υόρκη. 
Μέχρι που....
.... υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG, το οποίο τον έκανε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Ηδη έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας παγκοσμίως, όπως αυτοί των Giorgio Armani, Versace, Exte, Calvin Clein, Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana και πολλοί άλλοι.
Οι γυναίκες που τον παρακολουθούν πάντως δηλώνουν ότι αυτό που τις τραβά δεν είναι ούτε η ικανότητά του να λανσάρει ρούχα και εσώρουχα, ούτε το στιλ του ως μοντέλο: Είναι ο συνδυασμός του αψεγάδιαστου προσώπου με το ιδανικών αναλογιών κορμί που τον κάνει… ακαταμάχητο. 
Όσο για τον ίδιο, αυτός δηλώνει ότι δεν έχει βρει ακόμη την ιδανική σύντροφο… 
Cosmo Logo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"