Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ολοκαίνουργιο Airbus 320 στο στόλο των Κυπριακών Αερογραμμών

Την πρώτη παρθενική του πτήση από το εργοστάσιο της  Airbus στην Τουλούζη με προορισμό τη  Λάρνακα πραγματοποίησε χθες το  νέο αεροπλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών τύπου  Airbus320 που εντάχθηκε ήδη στο στόλο της  Εταιρείας με την επωνυμία  «Aphrodite»
Ένα ακόμη νέο αεροπλάνο  Airbus320,  πολύ μικρής ηλικίας  με την επωνυμία «Lefkosia» παραλήφθηκε το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, ενώ.... .... το Μάιο προγραμματίζεται η παραλαβή  και τρίτου  Airbus320,  του «Amathus».
Με την  παραλαβή των νέων αυτών αεροπλάνων  προωθείται δυναμικά η διαδικασία ανανέωσης του στόλου των Κυπριακών Αερογραμμών, η οποία αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα του ταξιδιού, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στον επιβάτη.
Τα νέα  Airbus έχουν συνολικά 152 θέσεις (20 θέσεις στην Θέση Επιχειρηματία). Ιδιαίτερα σημαντικές καινοτομίες  έχουν γίνει στη Θέση Επιχειρηματία (Business Class), όπου η διάταξη των καθισμάτων έχει διαμορφωθεί ανά δύο στην  κάθε σειρά, γεγονός που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χώρου για πιο ευχάριστες πτήσεις. Και τα 152 καθίσματα  είναι δερμάτινα.
Η διαδικασία ανανέωσης του στόλου ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2008 με την παραλαβή ενός νέου  Airbus 319. Υπενθυμίζουμε ότι στις  26 Ιανουαρίου 2010, οι Κυπριακές Αερογραμμές υπέγραψαν  Επιστολές Πρόθεσης (Memorandum of Understanding) με την CIT Aerospace International, Ιρλανδική εταιρεία εκμίσθωσης αεροσκαφών, για την ενοικίαση  άλλων τριών (3) αεροσκαφών τύπου Α320 για περίοδο ενενήντα έξι (96) μηνών.
Τέλος, βρίσκονται σε εξέλιξη  διαπραγματεύσεις των μερών για τη συνομολόγηση των Συμβάσεων Μίσθωσης οι οποίες θα υπόκεινται σε τελική έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
Sigma Live


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"