Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακή παρουσία του Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας στον 13° αγώνα Αργολικού κόλπου.

Σε έναν όμορφο, ανοιξιάτικο καιρό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, πραγματοποιήθηκε ο 13ος αγώνας Αργολικού Κόλπου, την Κυριακή 16 Φλεβάρη 2014 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της Δ.ΟΠ.ΠΑΤ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).  
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για άλλη μια φορά έδωσε βροντερό παρόν, με μία από τις μεγαλύτερες αποστολές - αν όχι τη μεγαλύτερη - που έχει κάνει μέχρι τώρα στη περιφέρεια και μετά τη μεγαλειώδη συμμετοχή του, στον 31° Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. 
Συγκεκριμένα συμμετείχε με....
43 αθλητές ενώ πολλά μέλη και παιδιά, ακολούθησαν την αποστολή στο γεμάτο πούλμαν που είχε επιστρατεύσει για το σκοπό αυτό.  
Πάνω από 650 οι εγγραφές αθλητών απ' όλη την Ελλάδα, αλλά τελικά τερμάτισαν 626 αθλητές, στο πανέμορφο Ναύπλιο, ακολουθώντας μία όμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα και διασχίζοντας όλο τον Αργολικό κόλπο.
Έπαθλα δόθηκαν στους 3 πρώτους ΑΝΔΡΕΣ και στις 3 πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και σε όλους όσους τερμάτισαν δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Για την ιστορία πρώτος στην απόσταση των 15,8 χλμ. αναδείχθηκε ο Μιχάλης Αναγνώστου τερματίζοντας σε 54:54.00 ενώ στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Ανδριανή Δόμβρου σε 1:04:59.  
Ο ηλιόλουστος και ανοιξιάτικος καιρός βοήθησε πολύ να γίνει ένας όμορφος αγώνας και όλοι να ευχαριστηθούν μία ωραία εκδρομή.
Φωτογραφίες
Αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"