Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Άνοιξε τα Κρατικά μην μηδενίζεις τον Έλληνα!

Επωφελήθηκαν όλοι τις ψήφους μέσα από τις Κρατικές προσλήψεις και τώρα, Απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝΕ, γιατί άλλαξε το εκλογικό σκηνικό. 
Όταν βάζουμε τάξη δεν «φτύνουμαι από εκεί που φάγαμε»
Με Άξονα Αυτό..
Κύριοι τις κυβέρνησης βάλτε Τάξη στον Δημόσιο τομέα μην χρησιμοποιείται τους Ανθρώπους ως «πατσαβούρια» είναι θέμα χρόνου να....
το κάνουν και αυτοί, σέβομαι για να με Σέβονται
Ελάτε στην θέση τους ξαφνικά του καπνίζει του «Αφεντικού» και Ενώ είναι Υγιής επιχείρηση και Εσείς είστε ένταξη στις υπηρεσίες σας, σας Απολύει.
Την ΕΡΤ ούτε την έβλεπα ΜΟΝΟ για διασταύρωση κάποιου σημαντικού θέματος(όπως Διδύμους πύργους, Αποτελέσματα Εκλογών, μουσική) την ΕΡΤ την θέλω για ισοζύγιο της ενημέρωσης-ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ΕΣΥ ΠΟΝΑΩ ΕΓΩ. 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ,  και παρακολουθώ τον Οργανισμό γιατί είναι στην δικαιοδοσία μου, όταν είναι.
Το Μαύρο της οθόνης είναι Άκομψο ηθικά (γιατί είμαι Ελληνίδα και είναι σαν να βάζεται μαύρο σε εμένα, τον απλό πολίτη και είναι θέμα χρόνου να βάλουν και σε εσάς)
Άρα θέλω να δουλεύουν όλα τα κανάλια-τα πληρώνω και ας «φέρνουν» Κέρδη στο μελλον, οι προσλήψεις παγώνουν για το Δημόσιο τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για πέντε ας πούμε χρόνια, κάντε ποιο κερδοφόρα την ΕΡΤ . Δώστε στην ΕΡΤ παγκόσμια μορφή ξεπεράστε τα σύνορα με υποτίτλους Αγγλικούς κάντε το Άχρηστο Χρήσιμο με Τάξη απλά παρακολουθήστε και συντονίστε τα υγιεί να έρθουν σε λειτουργία.

Όχι ότι πονάει το κόβω και το πετάω Αλλά το βάζω και λειτουργεί υπέρ

του Δημοσίου Καλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"