Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Νέος διοικητής του ΟΑΕΔ ο Θ. Αμπατζόγλου - Αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θόδωρος Αμπατζόγλου, είναι ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ, στη θέση του Ηλία Κικίλια, του οποίου την παραίτηση είχε ζητήσει προ ημερών ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης
Ο αντικαταστάτης του Ηλία Κικίλια είχε διατελέσει διοικητής του ΙΚΑ μέχρι το 2009. 
Η αντικατάσταση του κ. Κικίλια προκάλεσε....
τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είχαν διαφωνήσει με την επιλογή να αντικατασταθεί ο Ηλίας Κικίλιας ο Υπ Εργασίας ήταν απόλυτος ότι η θητεία του ελάμβανε τέλος.

Δεν ήταν μόνο η έλλειψη συνεργασίας με το Γιάννη Βρουτση, αλλά και από το Μέγαρο Μάξιμου του καταλόγιζαν ότι χρησιμοποιούσε τον ΟΑΕΔ για προσωπικές προσλήψεις μέσω των προγραμμάτων ανεργίας.

Ο Ηλίας Κικίλιας τις τελευταίες ημέρες είχε δημοσιεύσει τα προγράμματα τα οποία όπως τόνιζε είχαν και την έγκριση της τρόικας αναφορικά με τη μη διαβλητοτητά τους

Μια ημέρα όμως μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στο όποιο εντάχθηκε το πρόγραμμα απασχόλησης στους δήμους με κριτήρια ΑΣΕΠ ο Ηλίας Κικίλιας αντικαταστάθηκε από το Θόδωρο Αμπατζόγλου.

Το ΠΑΣΟΚ,  σε άτυπη ενημέρωση τόνισε: «Δεν συμφωνούμε με την εξέλιξη αυτή, όλη η διαδικασία είναι το λιγότερο άκομψη. Δεν εξυπηρετεί την ενιαία λειτουργία και δεν προωθεί την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης».

Την  δυσαρέσκειά της για την αποπομπή του Ηλία Κικίλια, εξέφρασε και η ΔΗΜΑΡ: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την αποπομπή του Ηλία Κικίλια από τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους κινήσεις δεν συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης».
Κυβερνητικές πηγές μιλώντας στον ρεπόρτερ της ΝΕΤ, Γιώργο Ευθυμίου, δεν σχολίασαν τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι η εξέλιξη ήταν δρομολογημένη.
  • Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"