Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: Εκβιάσατε λαό και βουλευτές.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά της κυβέρνησης μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και έκανε λόγο για εκβιασμό του λαού και των πολιτών.

"Εκβιάσατε το Μάιο και τον Ιούνιο τον ελληνικό λαό λέγοντάς του ψηφίστε τα κόμματα της συγκυβέρνησης προκειμένου να πληρωθούν οι συντάξεις, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Τί συνέβη;...
Δεν ήρθε η δόση
Και πληρώθηκαν οι μισθοί και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και τώρα που θα πτωχεύαμε στις 16 Νοεμβρίου κε Στουρνάρα, που εσείς είπατε ότι θα τελείωναν τα αποθέματα της χώρας, δεν υπάρχει ούτε η βοήθεια, ούτε το μνημόνιο, ούτε η δανειακή σύμβαση και θα περιμένουμε από τα 16 κοινοβούλια να ψηφίσουν τί θα γίνει στις 16 του μηνός; Θα γίνει αυτό που σας είπαμε εμείς. 
Την Τρίτη κάνετε διαγωνισμό και θα πάρετε τα χρήματα αυτά από την αγορά. Εμπαίξατε τον ελληνικό λαό και αυτή τη φορά εκβιάσατε τους βουλευτές σας. 
Τους λέγατε στα ιδιαίτερα ψηφίστε τα μέτρα γιατί 16 του μηνός πτωχεύει η χώρα.", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό "κομματάρχη της Μέρκελ" και του ζήτησε αντί να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους να απευθυνθεί στον Μπαράκ Ομπάμα, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Ντέιβιντ Κάμερον. 
MEGA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"