Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εξαρθρώθηκε η συμμορία με τις βαριοπούλες. Μέσα και οι ληστές από τη Καλαμάτα.

Στη συμμορία ανήκουν και οι συλληφθέντες της ένοπλης ληστείας στην Εμπορική Τράπεζα της Καλαμάτας.  

Η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση της συμμορίας των ληστών με τις βαριοπούλες στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 12 Έλληνες και τους τελευταίους μήνες είχαν διαπράξει τουλάχιστον 20 ληστείες τραπεζών στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Οι δράστες, που χρησιμοποιούσαν συνήθως βαριοπούλες και ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, συχνά ξήλωναν ολόκληρες τις μηχανές αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) των τραπεζικών καταστημάτων που χτυπούσαν. 
Η συμμορία φαίνεται να....
συμμετείχε σε περισσότερες από 40 εγκληματικές ενέργειες, εκτός από τις τράπεζες, σε κλοπές ΙΧ και ληστείες σε άλλους στόχους.
Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες υποθέσεις που έχει χειρισθεί τους τελευταίους μήνες η Ασφάλεια Αττικής, όπως αναφέρουν αξιωματικοί. 
Τα επιβαρυντικά στοιχεία για τους κακοποιούς συγκεντρώθηκαν ύστερα από την ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα στην Καλαμάτα πριν από μια εβδομάδα και την αιματηρή συμπλοκή που ακολούθησε στην διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκαν τρεις αστυνομικοί. 
Οι δράστες οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή την ληστεία, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και από την προανάκριση προέκυψαν στοιχεία για όλο το εγκληματικό δίκτυο. 
Οι ίδιοι συμμετείχαν, τους τελευταίους μήνες τουλάχιστον σε άλλες δύο ανταλλαγές πυροβολισμών με αστυνομικούς στην Αθήνα. Σχετικές επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σε λίγες ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"