Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σκηνές τρόμου από το μακελειό της ληστείας στη Καλαμάτα.

Σκηνές τρόμου, χωρίς ακόμα να μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ, έζησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Ευρυπίδου στην Καλαμάτα, εγκλωβισμένοι μέσα στα διαμερίσματά τους, να ακούνε καταιγισμό πυροβολισμών και οι σφαίρες να τρυπάνε τις πόρτες τους, από τη συμπλοκή των ληστών της Εμπορικής Τράπεζας με αστυνομικούς.
Το «pelopsnews» μπήκε μέσα στην πολυκατοικία και η λέξη «μακελειό» είναι....
η μοναδική που περιγράφει την εικόνα που επικρατεί. Πραγματική σφαγή! Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, από το ισόγειο και τις σκάλες έως το 2ο όροφο που βρισκόταν το διαμέρισμα των ληστών είναι βαμμένοι μέσα στο αίμα. Δάπεδα, τοίχοι, παντού. Οι σφαίρες από τα καλασνικοφ των ληστών και από τα περίστροφα των αστυνομικών, βρίσκονται σε όλους τους τοίχους και το ταβάνι, ενώ αποδεικνύουν ότι η μάχη που δόθηκε εκεί δεν είχε όρια.  Τα πάντα μπορούσαν να συμβούν.

Έντρομος ένοικος της πολυκατοικίας μιλώντας στο «pelopsnews», είπε ότι αμέσως μετά το επεισόδιο εγκατέλειψε το διαμέρισμα του και θα σκεφτεί πολύ αν θα ξαναγυρίσει:

http://www.pelopsnews.gr/content/news/news-66908052012232221.jpg«Ήταν τρομερό αυτό που ζήσαμε. Ήρθαν οι αστυνομικοί μας χτύπησαν την πόρτα, τους είδαμε οπλισμένους και μας είπαν να κλείσουμε πόρτες και παράθυρα και να κρυφτούμε μέσα στα σπίτια μας.
Κάποια στιγμή, ακούσαμε φωνές. Οι αστυνομικοί φώναζαν στους ληστές να ανοίξουν την πόρτα και αυτοί τους έλεγαν να φύγουν. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς να πέφτουν βροχή. Δεν ξέραμε τι γίνεται και αν θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε.
Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει με αίματα και οι σφαίρες έχουν σφηνωθεί παντού. Φύγαμε από το ίδιο βράδυ», αποκάλυψε ο ένοικος στο «pelopsnews».

Από το μακελειό της Δευτέρας τραυματίσθηκαν 3 αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας και 1 δράστης.

Οι δύο αστυνομικοί σοβαρότερα τραυματισμένοι, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, νοσηλεύονται στο 401 Νοσοκομείο της Αθήνας και υποβάλλονται σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις. 
Ο τρίτος αστυνομικός ελαφρότερα τραυματισμένος, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στην εντατική του Νοσοκομείο Καλαμάτας, νοσηλεύεται και ο δράστης, μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

http://www.pelopsnews.gr/content/news/news-33208052012232304.jpg
Απόψε αργά το βράδυ οι δύο ληστές που έχουν συλληφθεί οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι στον Εισαγγελέα Καλαμάτας, όπου μεταξύ άλλων τους απήγγειλε τις κατηγορίες της ληστείας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας αστυνομικών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν στον Ανακριτή Καλαμάτας, ενώ στην περιοχή της Αχαΐας συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων 3 δραστών που διέφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο και το οποίο χθες το βράδυ βρέθηκε καμένο στις Οβρυές Αχαΐας.

ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο διαμέρισμα, στο οποίο βρίσκονταν τα ένοπλα μέλη της σπείρας που διέπραξε τη ληστεία, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 78.150 ευρώ.

Το χρηματικό ποσό είναι μέρος του συνολικού χρηματικού ποσού, που είχε αφαιρεθεί χθες το μεσημέρι από το υποκατάστημα της Εμπορικής τράπεζας και το οποίο ανέρχεται στις 90.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"