Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Στη ΝΔ ο ΠΛΕΥΡΗΣ…και το ΛΑ.ΟΣ;

Έκλεισε απ' ότι φαίνεται το deal ανάμεσα στο Θάνο Πλέυρη από το ΛΑ.ΟΣ και θα προσχωρήσει στη ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το DIMOTIKOSAFARI θα συμπεριληφθεί και σε εκλόγιμη θέση στην Ά Αθηνών
Επικαλούμενος την συνεχόμενη άνοδο που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σήμερα ότι «πρέπει να υπάρχει ένα ξεκάθαρο ανάχωμα της Κεντροδεξιάς απέναντι σε αυτή την άνοδο»
Στράφηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια σημείωσε ότι....
«δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα να πάρει την εξουσία της χώρας. Για μένα αυτό είναι ένα μεγάλο, κεντρικό διακύβευμα και θεωρώ ότι ο ΛΑΟΣ πρέπει να μπει σε αυτή την κατεύθυνση, σε αυτή τη συζήτηση με προσανατολισμό πώς θα αποτραπεί αυτή η άνοδος».
Επηρεασμένος από τη φυγή των Βορίδη και Γεωργιάδη που ήδη είναι στελέχη της ΝΔ, αλλά και στο ότι δεν μπορεί να χωνέψει ότι θα είναι εκτός βουλής, αφού το ΛΑΟΣ δεν φαίνεται να ξαναπιάνει το 3%, σκέφτηκε να προσχωρήσει και ο ίδιος στη ΝΔ.
Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από το DIMOTIKOSAFARI κοντά σε συμφωνία είναι το κόμμα του Καρατζαφέρη  αφού ο ίδιος ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τον Αντώνη Σαμαρά και όλα είναι ένα βήμα πριν από το μεγάλο "ΝΑΙ".
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε κάποια ζητήματα όπου και θα του απαντηθούν άμεσα.
Οι κωλοτούμπες συνεχίζονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"