Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο "γαλάζιος" Γ.Γιαννέλης

Στους Ανεξάρτητους ο  γαλάζιος  Γ.ΓιαννέληςΟ πρώην βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Γιάννης Γιαννέλης προσχώρησε στο κίνημα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» και αναλαμβάνει επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα, καθώς και τον τομέα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων.
Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιοδεύει στη Λέσβο και σε δηλώσεις του τόνισε ότι....
ο κ. Γιαννέλης ανέλαβε τη θέση αυτή χωρίς να δεχθεί εκλόγιμες θέσεις ως αντάλλαγμα, είτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είτε πολύ περισσότερο στο νομό Λέσβου, όπου θα στηριχθεί απόλυτα η υποψηφιότητα του Σπύρου Γαληνού.
Ο κ. Γιαννέλης αναλαμβάνει επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα, η οποία θα επιμεληθεί και τις αλλαγές που θα γίνουν σε ψηφοδέλτια - λίστες άλλων περιοχών.
«Ευχαριστώ γιατί με δέχθηκαν με τιμή, με πρότειναν για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας», είπε ο Γιάννης Γιαννέλης στη σύντομη παρέμβασή του. «Θα είμαι και στους Ανεξάρτητους Έλληνες στρατιώτης, όπως ήμουν 30 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία»
Λίγο μετά την επίσκεψη στον δήμαρχο Λέσβου, ο κ. Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένος, απ' τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τους υποψήφιους της Λέσβου Σπύρο Γαληνό, Μανώλη Αρμενάκα, Γιώργο Κατζανό και Αντώνη Καταχανά.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Καμμένος παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματός του για τον τουρισμό, τη ναυτιλία και την ενέργεια, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες των νησιών, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη νησιωτική χώρα που τον τίμησε ανακηρύσσοντας σε πολλά μικρονήσια, όπως και ο Άγιος Ευστράτιος της εκλογικής περιφέρειας Λέσβου, πρώτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Κρατώντας ζωντανά τα νησιά, όλη η Ελλάδα μπορεί να μείνει ζωντανή», τόνισε ο κ. Καμμένος, καταθέτοντας στη συνέχεια την πρότασή του για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας που πρέπει να συγκροτηθεί μετά τις εκλογές και η οποία θα βασίζεται στον όρο της κατάργησης του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"