Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Έξαλλοι κομματικοί παράγοντες της ΝΔ για την τοποθέτηση στελεχών της Ντόρας σε εκλόγιμες θέσεις

Έξαλλοι κομματικοί παράγοντες της ΝΔ για την τοποθέτηση στελεχών της Ντόρας σε εκλόγιμες θέσεις
H συμφωνία- λευκός γάμος- του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη είναι πλέον γεγονός. 
Το μέτωπο της κεντροδεξιάς που είχε εξαγγείλει ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρητικά δημιουργήθηκε, όμως παράλληλα εγείρεται και ένα βασανιστικό ερώτημα που χρειάζεται μια άμεση απάντηση από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Σε συνέντευξη της η κυρία Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι «καμιά συναλλαγή δεν έγινε για να συμφωνήσει στην προσχώρηση της στη Νέα Δημοκρατία»
Όμως την ίδια στιγμή....
στελέχη του υπό αναστολή κόμματός της, θα συμπεριληφθούν- όπως ανακοινώθηκε- στις λίστες υποψηφίων των επόμενων εκλογών, καταλαμβάνοντας θέσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που είχαν εκλεγεί την 6η Μαΐου.

Εδώ λοιπόν προκύπτει και το επίμαχο ερώτημα:

Πώς είναι δυνατόν να αντικατασταθούν άνθρωποι που εξελέγησαν έπειτα από προσωπικό προεκλογικό αγώνα και με τους σταυρούς προτίμησης των ψηφοφόρων, με ανθρώπους που τοποθετούνται χωρίς καν να δοκιμαστούν και να κριθούν από τους πολίτες; 
Γιατί οι υποψήφιοι της κυρίας Μπακογιάννη είναι δεδομένο ότι απέτυχαν. Δεν τους επέλεξε ο λαός
Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να είναι αυτοί οι οποίοι απαιτούν σήμερα να καταλάβουν τις θέσεις εκείνων που αγωνίστηκαν και πάλεψαν στο πλευρό του κ. Σαμαρά στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Γιατί πρόκειται για μια πρακτική, αν μη τι άλλο αντιδεοντολογική και αντίθετη προς τη λαϊκή βούληση... Αλλά πέραν τούτου, μια τέτοια χειρονομία αποτελεί κακό προηγούμενο με σοβαρές επιπτώσεις στο εσωκομματικό πεδίο της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, πολλά εκ των κορυφαίων στελεχών υποστηρίζουν ότι η συμφωνία αυτή πρέπει να ακυρωθεί άμεσα και όσοι θέλουν από το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη να συμπεριληφθούν τις λίστες να καταλάβουν τις θέσεις των επιλαχόντων.
logo248

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"