Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καλαμάτα:Επιτέθηκαν στον φύλακα που τους έπιασε να κλέβουν στο Super Market.

Μακριά… χέρια είχε ένα ζευγάρι που έκλεβε προϊόντα από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα
Μάλιστα, όταν τους αντιλήφθηκε ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, δεν δίστασαν να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν!
Τις κλοπές έκανε η 53χρονη Βουλγάρα που άρπαξε καλλυντικά και άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 50 ευρώ, ενώ ο 67χρονος Έλληνας σύντροφός της την περίμενε έξω από το σούπερ μάρκετ. 
Όμως, ο 29χρονος φύλακας....
είδε τη γυναίκα τη στιγμή που έκρυβε στην τσάντα της τα κλεμμένα είδη και πήγε να τη σταματήσει. Τότε του επιτέθηκαν τόσο η ίδια όσο και ο Έλληνας και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν. 
Ο φύλακας όμως, ήταν πιο χειροδύναμος και κατάφερε να ακινητοποιήσει την αλλοδαπή που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ο Έλληνας το έβαλε στα πόδια. 
Λίγες ώρες αργότερα, όμως, εντοπίστηκε και συνελήφθη για να οδηγηθούν μαζί στον εισαγγελέα.
Κλοπές από καταστήματα, αλλά στην… πατρίδα της, έκανε και μια 27χρονη Βουλγάρα που συνελήφθη στην Καλαμάτα! Οι αστυνομικοί που της έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι αναζητείτο με Ευρωπαϊκό ένταλμα των βουλγαρικών αρχών για κλοπές που είχε διαπράξει τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2011 στη Βουλγαρία κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"