Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ποδηλάτες Καλαμάτας: Ποδηλατοβόλτα Απριλίου και Εθελοντικός καθαρισμός Δ.Παραλίας Καλαμάτας

Αύριο Κυριακή, 29 Απριλίου οι Ποδηλάτες Καλαμάτας- Critical Mass θα συμμετάσχουν στην πανευρωπαϊκή καμπάνια καθαρισμού Lets Do It Greece και καλούν τον κόσμο σε βοήθεια στον εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής του Κορδία στην Δ.Παραλία Καλαμάτας.
Στην συνέχεια θα συνεχίσουμε την ποδηλατοβόλτα μας προς…δυτικές και αμμώδεις περιοχές!!!!
Γι αυτόν το λόγο, η ώρα συνάντησής μας είναι....

10.30 το πρωί, στο βαγόνι μας, στο ΠΑΡΚΟ ΟΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Επιπλέον όποιος θέλει , απλά να συμμετάσχει στον καθαρισμό και δεν έχει ποδήλατο, μπορεί να έρθει κατευθείαν στην Δ.Παραλία, στο λιμανάκι του Κορδία, στις 11.00 το πρωί, όπου θα περιμένει εκπρόσωπός μας.
Επιπλέον προτείνουμε καλοκαιρινή ενδυμασία, κοινώς να έχουμε μαγιό , καπέλα και νερά μαζί μας, καθώς η θάλασσα θα είναι γλυκεία και ο καιρός ζεστός.!!!
Σακούλες και γάντια θα δίδονται από εμάς.
Οι Ποδηλάτες Καλαμάτας επανειλημμένως έχουμε χαρτογραφήσει την περιοχή της Δυτικής Παραλίας με τις αλλεπάλληλες ποδηλατοπορείες μας στην περιοχή και έχουμε παρουσιάσει την ομορφιά της περιοχής , αλλά και την κατάντια της (σκουπίδια στην Παραλία, ρύπανση στα ποτάμια της περιοχής και στην ευρύτερη περιοχή του βάλτου από ανθρώπινες δραστηριότητες..)
Γι αυτό το λόγο καλούμε ιδιαιτέρως τα μέλη συλλόγων της περιοχής, επαγγελματίες κ.α να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας αυτή και φυσικά να ποδηλατίσουν μαζί μας!!!! 
ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  CRITICAL MASS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"