Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στάση στο Ρουφ για την Καλαμάτα, έχασε 2-0

Στάση στο Ρουφ για την Καλαμάτα
Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ σήμερα το απόγευμα (30/4) καθώς επικράτησε με 2-0 της Καλαμάτας, στην αναμέτρηση που «έκλεισε» την 18η αγωνιστική της Football League 2 στον νότιο όμιλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο», χάρις τα τέρματα του Σκόνδρα στο 53’ και του Μανιά στο 71’. 
Η «Μαύρη Θύελλα»....
ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο την αναμέτρηση, καθώς στο 89’ αποβλήθηκε ο Τσιμικλής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από την επίθεση των φιλάθλων του ΠΑΟ Ρουφ στον πρόεδρο της Καλαμάτας, Γιώργο Ράλλη, η οποία προκάλεσε την διακοπή του αγώνα για περίπου πέντε λεπτά, έπειτα από την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ.
Όσον αφορά στον αγώνα, ο ΠΑΟ Ρουφ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έφτασε με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Κοψαχείλη μόλις στο 8’ με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Κοκολάκη, ωστόσο ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ.
Μάλιστα, κάτι… ανάλογο έγινε στο 37’ όταν οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι από στημένη φάση, με τον Σκόνδρα να απειλεί, αλλά ο Κοψαχείλης και πάλι έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΟ Ρουφ, ήτοι με γκολ. Ήταν το 51ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σκόνδρας βρέθηκε απέναντι στον Σταθόπουλο και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0
Μάλιστα, στο 71’ οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο σουτ του Μάνια.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), ο οποίος απέβαλε τον Τσιμικλή στο 89’ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τύρπο, Λημνιός, Αθανασόπουλο, Πετρουζέλη.

ΠΑΟ Ρουφ: Βουτσινάς, Σκόνδρας (75’ Παπαναστασίου), Κουμπούλης (91’ Διαμαντόπουλος), Κοκολάκης, Πενταυμβράκης, Τύρπος, Ζαχαράτος, Μαρτίνος, Μανιάς, Λημνιός, Ζουλιέν (75’ Λιόλιος).
Καλαμάτα: Κοψαχείλης (45’ λ.τρ. Σταθόπουλος), Ρουμπουλάκος, Τριανταφυλλάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσόπελας (57’ Αθανασόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Τσακγαράκης, Ψυχογιόπουλος, Μπεγέτης (72’ Πετρουζέλης), Κρητικός.
OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"