Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση το καλοκαίρι στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας.

ImageΑεροσκάφη από την Ολλανδία, την Τσεχία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Αυστρία, αλλά και τις πτήσεις εσωτερικού προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, περιλαμβάνει ο προγραμματισμός των θερινών πτήσεων του αεροδρομίου Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.
Η αρχή των διεθνών θερινών πτήσεων θα γίνει στις 16 Απριλίου με το σκάφος της Transavia να μεταφέρει επιβάτες από....
την Ολλανδία μέσω Κυθήρων, δρομολόγιο που θα διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου.
Ακολουθεί αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας που, μέσω Σαντορίνης, θα μεταφέρει τουρίστες έως την 1η Οκτωβρίου.
Αεροσκάφος από την Τσεχία θα καλύπτει το δρομολόγιο μέσω Κέρκυρας από τις 18 Ιουνίου έως τις 3 Οκτωβρίου, η Air Berlin θα μεταφέρει επισκέπτες κάθε Πέμπτη από τη Νυρεμβέργη, από τις 3 Μαΐου έως τις 25 Οκτωβρίου,
Στο πρόγραμμα υπάρχουν, επίσης, αφίξεις και αναχωρήσεις από το Λονδίνο, η πτήση από και προς το Όσλο της Νορβηγίας θα γίνεται κάθε Σάββατο από τις 12 Μαΐου έως τις 13 Οκτωβρίου, ενώ αυτή για την Αρλάντα της Σουηδίας, επίσης κάθε Σάββατο από τις 9 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου

Θα υπάρξει και μία ακόμη πτήση προς Σουηδία, στο Γκέτεμποργκ, κάθε Κυριακή από τις 13 Μαΐου έως τις 23 Σεπτεμβρίου.
Δύο πτήσεις προς Μάντσεστερ και Λονδίνο θα έχει κάθε Κυριακή από τις 6 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου η Thomas Cook, ενώ κάθε Κυριακή, από τις 20 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η Austrian Air θα συνδέει την Καλαμάτα με τη Βιέννη.    
Όσον αφορά στα δρομολόγια του εσωτερικού, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τύπος του αεροσκάφους της Aegean Airlines που θα συνδέει καθημερινά την Καλαμάτα με την Αθήνα από τις 5 Απριλίου έως τις 27 Οκτωβρίου.
Επίσης, όσον αφορά στη σύνδεση της Καλαμάτας με τη Θεσσαλονίκη, τα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ποια εταιρεία θα τα αναλάβει, δεδομένου ότι ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Πάντως, θα ξεκινήσουν από τις 25 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 21 Οκτωβρίου.
Σχετικά με τη σύνδεση με το Ηράκλειο, θα γίνεται από την Aegean Airlines, με τα αεροπλάνα να έρχονται από Μόσχα κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 25 Μαΐου έως τις 5 Οκτωβρίου.     
ΘΑΡΡΟΣ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"