Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μάχη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη …μία έδρα στη Μεσσηνία

Πεδίον έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, αποτελεί η δημοσιοποίηση από πλευράς Βουδούρη που διενεργήθηκε από την ALCO και αφορούσε το ΠΑΣΟΚ και τη Μεσσηνία.
Από τα αποτελέσματα αναδεικνύεται πως η αβεβαιότητα του πολιτικού μέλλοντος των ήδη βουλευτών είναι μεγάλη και φυσικό επακόλουθο η…νευρικότητα να είναι ακόμη μεγαλύτερη .
Η δημοσκόπηση, πραγματοποιήθηκε από 27/12/2011 – 2/1/2012 και από αυτήν εξάγονται σημαντικά συμπεράσματα, κυρίως για....
τη δυναμική των προσώπων.
Διαφαίνεται μία μεγάλη άνοδος του κ.Βουδούρη , στασιμότης για την κ.Γιαννακοπούλου και πτώση των ποσοστών του κ.Κουσελά.
Από την έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ.,Βουδούρης , προκύπτει η τάση του εκλογικού σώματος να εμπιστευθεί νέους βουλευτές, αναδεικνύεται η μεγάλη κάμψη που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ ,η στασιμότητα στα ποσοστά της ΝΔ, η ισχυρή παρουσία του ΚΚΕ , η στασιμότης ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και Οικολόγων και η εμφάνιση με ένα υπολογίσιμο ποσοστό της ΔΗΜΑΡ.
Κατόπιν όλων αυτών, αν συνυπολογίσει κανείς τη χρονική στιγμή που επέλεξε ο κ.Βουδούρης να δημοσιοποιήσει τη δημοσκόπηση καίτοι έχουν παρέλθει τόσοι μήνες , αναδεικνύει ότι κανείς από τους τρεις δεν το βάζει κάτω, δεν προτίθεται να αποχωρήσει και θα …αγωνισθούν σκληρά για να διασωθούν!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"