Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αποκαλυπτικά βίντεο για τα επεισόδια στη Ρόδο

Αποκαλυπτικά για το τι ακριβώς συνέβη στη διάρκεια της παρέλασης της 7ης Μαρτίου, στη Ρόδο, όταν μερίδα του πλήθους επιτέθηκε (κυριολεκτικά) εναντίον των επίσημων που βρίσκονταν σε εξέδρα, κάτω από το κτίριο της Νομαρχίας, είναι νέα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Όπως φαίνεται, το πλήθος που επέλεξε να επιδείξει βίαιη συμπεριφορά, βάζοντας στο στόχαστρο εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, αποτελείτο από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι....
αυτό που λέμε "νεαρούς" αναφερόμενοι στους κουκουλοφόρους-, που σε καμία περίπτωση δεν έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους, αντιθέτως στήνονται μπροστά στις κάμερες για να εκφράσουν την οργή και τη διαμαρτυρία τους, όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται.

Τα συνθήματα που κυριαρχούν είναι το "προδότες" και "κλεφτές", γενικά και αόριστα, ενώ χρησιμοποιούν ιδιαιτέρως οξύ υβρεολόγιο εναντίον των πολιτικών, της τρόικας και ούτω καθεξής.


Πολλοί εκτιμούν ότι το περιστατικό στη Ρόδο αποτελεί προοίμιο αντίστοιχων εκδηλώσεων βίας σε μεγάλες πόλεις, κατά τις παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.


Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ήδη σε πυρετό προετοιμασιών για να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο έχει προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση, πλήθος άρθρων στον Τύπο και πυρετώδη σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"