Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ομαλά διεξήχθη η παρέλαση στην Καλαμάτα, ενώ τα ΜΑΤ σταμάτησαν διαδηλωτές και έγιναν δύο προσαγωγές. (Φωτό)

http://www.eleftheriaonline.gr/images/stories/PAR250312/dsc07310.jpgΧωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκε η παρέλαση στην Καλαμάτα, που για πρώτη φορά δεν είχε τοποθετηθεί εξέδρα επισήμων, ενώ οι ελάχιστοι επίσημοι που υπήρχαν παρακολούθησαν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο.
Οι μόνοι βουλευτές που υπήρχαν, αλλά μόνο στη δοξολογία και όχι στη παρέλαση, ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημ.Κουσελάς και ο βουλευτής της Ν.Δ Ιωάννης Λαμπρόπουλος, οι οποίοι στο τέλος έφυγαν συνοδεία αστυνομικών.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε....
http://www.eleftheriaonline.gr/images/stories/PAR250312/dsc07293.jpg
ο Γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Κανελλόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομος.
http://www.eleftheriaonline.gr/images/stories/PAR250312/dsc07258.jpgΣτην οδό Πολυχάρους ένταση δημιουργήθηκε με τα ΜΑΤ, καθώς αγανακτισμένοι πολίτες θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική και απωθήθηκαν όταν κινήθηκαν να μπουν στη παρέλαση, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές
http://www.eleftheriaonline.gr/images/stories/PAR250312/dsc07287.jpgΠάντως κατόρθωσαν να σηκώσουν ένα πανό πίσω από τους επίσημους και μετά την παρέλαση έκαναν πορεία μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων οργανώσεων.
Από την άλλη το σύνολο των μαθητών που συμμετείχε στη παρέλαση αρνήθηκαν να κοιτάξουν προς τους επισήμους ενώ πολλοί ήταν αυτοί που κοίταξαν από την αντίθετη πλευρά και πήραν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Οι φωτογραφίες είναι από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"