Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τέλη Ιουνίου τα εγκαίνια στο Μέγαρο Χορού

Τ

ο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου εκτιμά ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ότι θα γίνουν τα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού, παρουσία μάλιστα προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, αλλά και τον πνευματικό κόσμο της χώρας.
Ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι στη συνάντησή του προχθές στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας του Μεγάρου.
Οπως είπε ο Π. Νίκας....

 παρ’ όλη τη δύσκολη περιρρέουσα κατάσταση, θα επιχειρηθεί η σύσταση ενός νομικού προσώπου για το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας -απόπειρα που θα πρέπει να τύχει της έγκρισης από τη Βουλή.
Αφησε δε να εννοηθεί ότι επεδίωξε να έχει τη συνδρομή του Αντ. Σαμαρά για την έγκριση από το Κοινοβούλιο της σύστασης του εν λόγω ΝΠΙΔ -«δεν είναι εύκολο αυτό που επιχειρούμε, αλλά ελπίζω ότι η Καλαμάτα θα αποτελέσει σημείο συνεννόησης» είπε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, αποκαλύπτοντας ότι για το θέμα αυτό, όπως και για άλλα πολιτιστικά θέματα, έχει επαφές και με τον πρώην υπουργό, επίσης συμπατριώτη μας, Σταύρο Μπένο, πρόεδρο στον οργανισμό «Διάζωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"