Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Με την παρουσία κυβερνητικών στελεχών η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Κανονικά θα γίνουν οι εκδηλώσεις και παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, στις οποίες θα παρίστανται τα κυβερνητικά στελέχη. Αυτό αποφάσισε η...επιτροπή 7 υπουργείων, που συνήλθε για το εν λόγω θέμα.
Στόχος της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου είναι να αναδειχθεί ο ενωτικός χαρακτήρας της 25ης Μαρτίου και όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές δε τέθηκε ποτέ θέμα ματαίωσης των παρελάσεων, ενώ τα όποια αυξημένα αστυνομικά μέτρα αποφασισθούν θα....

ανακοινωθούν από τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Στη σύσκεψη υπογραμμίστηκε, εκτός των άλλων, η αναγκαιότητα καταδίκης των εκδηλώσεων βίας από τα κόμματα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τα ΜΜΕ, καθώς «τέτοια φαινόμενα υποβαθμίζουν τη Δημοκρατία».

Στη σύσκεψη μετείχε και ο νέος υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο οποίος είχε στη συνέχεια σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Εν τω μεταξύ, επί του θέματος τοποθετήθηκε σήμερα και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην Αριστερά, λέγοντας ότι «βρίσκεται εδώ και χρόνια σε καθεστώς απυρόβλητου», ενώ για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου τόνισε πως πρέπει «να αστυνομευτεί αποτελεσματικά», αποδίδοντας τα πρόσφατα επεισόδια σε «δυνάμεις της Αριστεράς, καθώς και σε ορισμένους εξτρεμιστές της δεξιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"