Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Λεηλατημένο το κτήριο του παλαιού νοσοκομείου Καλαμάτας

Καταγγελίες για παραμονή στους χώρους του αλλοδαπών και ναρκομανών.
ImageΦύλλο και φτερό έχουν κάνει το παλαιό Νοσοκομείο Καλαμάτας οι γνωστοί – άγνωστοι. Δεν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο στους χώρους του (κυρίως ό,τι ήταν από χαλκό και σίδηρο) που να μην έχει εξαφανιστεί.
Η συγκεκριμένη καταγγελία έφτασε από περίοικους της περιοχής στην εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ και χθες βρέθηκε στους χώρους των κτηρίων, για να....
διαπιστώσει ιδίοις όμμα σι το μέγεθος της κατάστασης. 
Απ’ όσα μας είχαν πει οι δημότες, σε σχέση με αυτά που διαπιστώσαμε, η πραγματικότητα δε διέφερε στο παραμικρό. Το κεντρικό κτήριο έχει λεηλατηθεί στην κυριολεξία. 
Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Όπως διαπιστώσαμε, οι χώροι του παλαιού νοσοκομείου αποτελούν σημείο συνάντησης λαθρομεταναστών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών.
Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση των ανθρώπων του Δήμου Καλαμάτας και της Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι προσανατολίζονται προσεχώς να ανακατασκευάσουν τους χώρους του παλαιού νοσοκομείου για να χτίσουν το νέο δημαρχείο, εν τούτοις δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια για τη φύλαξη του χώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες καταγγελίες με αυτές που έγιναν στο «Θ» και μιλούσαν για λεηλασία των κτηρίων και παραμονή στους χώρους του αλλοδαπών και ναρκομανών, έχουν φτάσει και στο Δήμο Καλαμάτας, χωρίς όμως να έχει συμβεί το παραμικρό από την πλευρά του. 
ΘΑΡΡΟΣ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"