Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας υπό το βάρος της λαϊκής δυσαρέσκειας

Επιτέλους πότε ο κόσμος στην Ελλάδα θα καταλάβει ότι είναι η στιγμή να αντιδράσει και να πράξει ανάλογα, όπως έκαναν οι Ρουμάνοι πολίτες και έριξαν την κυβέρνηση Μποκ.
Έτσι υπό το βάρος της λαϊκής δυσαρέσκειας και εξαιτίας των μέτρων λιτότητας ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Εμίλ Μποκ και η κεντροδεξιά κυβέρνησής του, αναγκάστηκε σε....
παραίτηση σήμερα το πρωί της Δευτέρας.
 

Στη διάρκεια έκτακτου υπουργικού συμβουλίου, η συνεδρίαση του οποίου μεταδιδόταν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα, ο κ.Μποκ υποστήριξε ότι παραιτείται «ώστε να αποκλιμακωθεί η πολιτική και κοινωνική κρίση».
«Ήλθε η στιγμή για κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις. Έλαβα την απόφαση να υποβάλω την παραίτηση της κυβέρνησής μου» είπε ο Μποκ, του οποίου η κυβέρνηση επέβαλε «πάγωμα» στις συντάξεις και μείωση 25% στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων.
Ήρθε η ώρα νομίζω ότι ο κόσμος και στην Ελλάδα πρέπει να πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Δεν πρέπει να αφήσουμε τους τεχνοκράτες και το σάπιο πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας να αποφασίζει και να υποδουλώνει ένα ολόκληρο Έθνος για τα επόμενα 100 χρόνια.
Μην ακούτε ότι θα γλυτώσει ο 13ος-14ος μισθός, ειναι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Είναι τάχα μου μια επιτυχία για να μπορέσουν να περάσουν άλλα πιο επώδυνα μέτρα που θα έρθει με τη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, που θα είναι πλέον και καταδικαστική.
Πρέπει να αντιδράσουμε όσο είναι καιρός, γιατί ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"