Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος στην ΠΓΔΜ λόγω ψύχους

Έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος στην ΠΓΔΜ λόγω ψύχους Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ περιέγραψε την κατάσταση κρίσιμη στον ηλεκτροενεργειακό τομέα της χώρας καθώς αδυνατεί να καλύψει την εγχώρια ζήτηση, ενώ επέβαλε περιορισμούς στις εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.
«Η απόφαση της κυβέρνησης να χαρακτηριστεί....
κρίσιμη η κατάσταση στον ηλεκτροενεργειακό τομέα οφείλεται στη σοβαρή δυσλειτουργία του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στην αδυναμία εισαγωγής ρεύματος» δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, Βλάντιμιρ Πέσεφσκι.
Οι ελλείψεις στην ηλεκτρική ενέργεια στην ΠΓΔΜ οφείλονται κυρίως στη ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης ρεύματος τις τελευταίες ημέρες, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Πάντως, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, δεν πρόκειται προς το παρόν να επιβληθούν περιορισμοί στην κατανάλωση ρεύματος από τα νοικοκυριά ούτε να αυξηθεί η τιμή του.
Ωστόσο, κάλεσε τους πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ επέβαλε περιορισμούς στο φωτισμό δρόμων, πάρκων και διαφημιστικών πινακίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"