Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή – προειδοποίηση προς το Γερμανικό λαό

Εδώ και δύο χρόνια η κυβέρνηση σας ευτελίζει ασύστολα τον Ελληνικό Λαό. Σε καμιά άλλη χώρα δεν υπήρξε τέτοια επίθεση...σε καιρό ειρήνης.
Με πρόσχημα το δημόσιο χρέος η κυβέρνηση σας έχει παραβιάσει πλήρως τις δημοκρατικές αρχές και τις αρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Υπεισέρχεται χωρίς κανένα δικαίωμα στη θεσμική λειτουργία της Ελληνικής Πολιτείας, δίνοντας εντολές περί....
του χρόνου διενέργειας των εκλογών, προωθώντας εκβιαστικά διλήμματα μεταξύ υποταγής και χρεοκοπίας, προσβάλλοντας βάναυσα τον πολιτικό κόσμο της χώρας απαιτώντας δωσίλογες δηλώσεις
Αν και ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου εξέθρεψε αυτά τα φαινόμενα με την μέχρι τώρα ανοχή του, η υπέρβαση των ορίων πλέον ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η τακτική αυτή της κυβέρνησης σας και των εντύπων σας, την οποία δεν έχετε καταδικάσει ως λαός μέχρι και σήμερα, φέρνει ξανά στη συλλογική μνήμη τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει κατά τον περασμένο αιώνα.

Τα εγκλήματα αυτά τα διαπράξατε συνολικά ως λαός και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να διαγραφούν από την ιστορία σας.

Επειδή μισείτε την Ελλάδα γιατί ήταν η μόνη χώρα που πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση στο ναζιστικό στρατό σας, θέλετε σήμερα να καταρρακώσετε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Επίσης μισείτε τον Ελληνικό λαό γιατί καθυστερώντας τις στρατιωτικές δυνάμεις σας, συνέβαλλε σημαντικά στη νίκη των συμμάχων κατά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Το μίσος σας για τον Ελληνικό λαό πηγάζει και από το γεγονός, ότι δε μπορεί να ανεχτείτε λόγω του σωβινισμού που σας διακρίνει, το ότι οι Έλληνες έχουν πει τα πάντα, ενώ εσείς δεν έχετε πει τίποτα.

Πριν μόλις 60 χρόνια δολοφονήσατε με τον πιο βάναυσο τρόπο εκατομμύρια ανθρώπους στα κρεματόρια. Μόνο το δικό σας εγκληματικό DNA θα μπορούσε να σκεφθεί τόσους τρόπους εξόντωσης και ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ενώ θα έπρεπε να έχετε βγάλει το σκασμό ως έθνος και ως λαός, εξαιτίας των συνεχών εγκλημάτων που διαπράττεται σε όλη την ιστορική σας πορεία, σήμερα επανέρχεστε.

Νομίζετε ότι μπορείτε να απλώσετε και πάλι τον ηλίθιο «πολιτισμό» σας στην Ευρώπη. Έναν «πολιτισμό» που βασίζεται στο μίσος, στη βλακώδη άποψη που σας διακατέχει περί ανωτερότητάς σας, στη βαρβαρότητα των ενστίκτων σας που αντλείται από την καταγωγή σας.

Δεν έχετε καμία ελπίδα να νικήσετε το φως του Ελληνικού Πολιτισμού.

Είναι κάτι που ξεπερνά τις δυνάμεις σας.

Νομίζετε ότι ο προορισμός του ανθρώπινου πνεύματος είναι να φτιάχνει αυτοκίνητα, να ακολουθεί προγράμματα και οργανογράμματα, να πειθαρχεί χωρίς κριτήρια και χωρίς αξίες, να πιστεύει στο σκοτάδι και όχι στο φως.

Δεν έχετε καμία ελπίδα να επιβάλλεται τα όσα επιθυμείτε, γιατί δεν θα μπορέσετε ποτέ να νικήσετε τις αιώνιες αξίες που δίδαξε στην ανθρωπότητα η Ελλάδα. Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια, Ελευθερία.

Σας προειδοποιούμε λοιπόν.

Εκτός από πολιτισμένος λαός, είμαστε και ένας λαός που μπορεί χάρις στον πολιτισμό του, εάν χρειαστεί, να γίνει πιο βάρβαρος από τους βάρβαρους
Να πάψει να ανέχεται και να αρχίσει να χτυπά ασύστολα, όσους επιδιώκουν την εξόντωση του. Για να μην το νιώσετε αυτό, το οποίο δεν θα έχει και επιστροφή, σταματήστε εδώ.

Μαζέψτε τις φυλλάδες σας, τους ελεεινούς πολιτικούς σας και περιοριστείτε στα του οίκου σας.

Η Ευρώπη δεν ανήκει σε εσάς

Εσείς ανήκετε και υπό όρους στην Ευρώπη. Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός συνιστά τη διαδικασία του ιστορικού σωφρονισμού σας καθώς και την επίπονη προσπάθεια εκπολιτισμού σας.

Η παρούσα επιστολή με ημερομηνία 16/2/2010, συνιστά την πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.


Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"