Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλεμάχων Παναθηναικού και Μαύρης Θύελλας για κοινωνικό σκοπό.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μεγάλα αστέρια του πρόσφατος αλλά και του πιο μακρινού παρελθόντος , που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θα έχουν αύριο οι φίλαθλοι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας .
Για 20η συνεχόμενη χρονιά οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στην Καλαμάτα....

ανήμερα του εορτασμού της Υπαπαντής , Πολιούχου της πόλης , για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα τους συναδέλφους τους παλαίμαχους της Μαύρης Θύελλας
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΜ στο Κορδία στις 16:00 η ώρα και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας.

Προσωπικότητες όπως ο μεγάλος Κανονιέρης των Ελληνικών γηπέδων και όχι μόνο , Κρίστοφ Βαζέχα  , ο «Νίντζα»  Γιάννης Καλλιντζάκης , ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που πέρασε και ως προπονητής από την Καλαμάτα , ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο τερματοφύλακας της γενιάς του Γουέμπλει αλλά και ο Κάβουρας ο Γονιός ο Βονόρτας ο Αθανασόπουλος ο Φραντζέσκος ο Φούκος Δημόπουλος  κ.α. θα πάρουν μέρος αύριο στον αγώνα. Το έργο τους μόνο εύκολο δε θα είναι αφού απέναντι τους θα βρουν μια Μαύρη Θύελλα που προετοιμάζεται καιρό υπό τις οδηγίες του«Γάτου» Νικήτα Παπανικολόπουλου αλλά και του Νίκου Μουλατσιώτη( ο οποίος είναι και βοηθός του Έλβιο Μάνα στην ομάδα της Καλαμάτας)  γι' αυτό το παιχνίδι  και μεγάλες μορφές του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου σαν τον Σπεντζόπουλο που μεγαλούργησε με την Μαύρη Θύελλα  αλλά και τη μεγάλη ομάδα της Παναχαΐκής την δεκαετία του 70, τον Αντώνη Μαυρέα τον Καλαματιανό στόπερ που εξαφάνισε τον Μαραντόνα στις αξέχαστες  μάχες του ΠΑΟΚ με τη Νάπολη, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του αειθαλή προέδρου της Μαύρης Θύελλας Λυκούργου Γαιτανάρου , είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη.

Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Στρατηγού Μίμη Δομάζου (αν καταφέρει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να παραβρεθεί) που κάποτε κόπηκε από τον Γαιτανάρο ,όταν προτάθηκε στα πρώτα του βήματα στη Μαύρη Θύελλα , γιατί ήταν κοντός!

Για τον σπουδαίο αυτό φιλικό αγώνα μας έκανε τη τιμή να μας μιλήσει στο Messinia Portal , ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μας είπε χαρακτηριστικά : «Είναι μεγάλη τιμή για τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού να βρεθούν για 20η χρονιά στην Καλαμάτα και να τιμήσουν με τη παρουσία τους τον εορτασμό της πόλης αλλά και να πάρουν μέρος σε ένα φιλικό παιχνίδι που γίνεται για ιερό σκοπό. Επιπλέον αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να ξαναβρεθούμε από κοντά με τους συναδέλφους μας της Καλαμάτας που μας συνδέουν μεγάλες αναμνήσεις από το παρελθόν» 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"