Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ: Με… «La La Love» στη σκηνή του Μπακού για τη Eurovision!


Έγινε χθες στη Λευκωσία ο εθνικός τελικός της Κύπρου, του οποίου ανεδείχθη η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2012. Το τραγούδι που κέρδισε το προνόμιο της εκπροσώπησης της χώρας είναι το «La La Love» των Alex Papaconstantinou  / Bjorn Djupstrom / Alexandra Zakka / Viktor Svensson, με ερμηνεύτρια την μοναδική Ήβη Αδάμου.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός....
Χρήστος Γρηγοριάδης, ενώ η εκδήλωση μεταδόθηκε από τα κεντρικά στούντιο του ΡΙΚ
Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα εισαγωγικό βίντεο της φετινής εκπροσώπου, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε βίντεο με τις ευχές της νικήτριας της Eurovision 2011, Nikki
Εν συνεχεία παρακολουθήσαμε μια συνοπτική ξενάγηση στην φετινή διοργανώτρια χώρα, το Αζερμπαϊτζάν
Την επταμελή κριτική επιτροπή απάρτιζαν άνθρωποι από τα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, εκπρόσωπος του OGAE Cyprus και εκ μέρους της Ελλάδας ο Τζώνυ Καλημέρης και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η ώρα που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία έφτασε και η Ήβη Αδάμου ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει τα τρία υποψήφια τραγούδια: «Call The Police», «La La Love» και «You Don’t Belong Here». Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία διήρκεσε είκοσι λεπτά. Ακολούθως, η φετινή εκπρόσωπος περιέγραψε τα συναισθήματά της για την συμμετοχή της στον διαγωνισμό και μοιράστηκε τις αγωνίες της, εν όψει της διεξαγωγής του.
Τις δικές τους ευχές στη νεαρή Ήβη έστειλαν και οι εκπρόσωποι της Ελβετίας στην Eurovision 2012, οι Sinplus.

Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε από συνδυασμό televoting και ψήφων κριτικής επιτροπής, σε ποσοστό 50% έκαστος. Η νικητήρια σύνθεση επικράτησε τόσο στις προτιμήσεις της επιτροπής, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό
Η ανακοίνωση της ετυμηγορίας πραγματοποιήθηκε στις 22:45, όταν ο παρουσιαστής του show αποκάλυψε ότι το τραγούδι που θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Μάιο στο Μπακού είναι το «La La Love».

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Ήβη και στην συμμετοχή της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"