Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πέρασε τα σύνορα με σκαναρισμένο διαβατήριο στο iPad.

Ένας 33χρονος Καναδός, παρότι ξέχασε το διαβατήριό του, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη βοήθεια του iPad του, που είχε χρησιμοποιήσει για να σκανάρει το έγγραφο.
Σύμφωνα με το BBC, ο Μάρτιν Ράις, από το Μόντρεαλ, λίγο πριν φτάσει στα σύνορα, συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει το διαβατήριό του.
Για καλή του τύχη όμως...., είχε μαζί το iPad του, στο οποίο είχε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου, το οποίο και επέδειξε στο συνοριοφύλακα.

Όπως είπε, έπρεπε να φτάσει στο Βερμόντ για να παραδώσει χριστουγεννιάτικα δώρα, με αποτέλεσμα να γίνει στην περίπτωσή του μία εξαίρεση.

"Σκέφτηκα, ότι έπρεπε τουλάχιστον να δοκιμάσω. Όταν του έδειξα το iPad, το πήρε μέσα στο φυλάκιο και παρέμεινε εκεί για πέντε ή έξι λεπτά. Μου φάνηκε σαν αιωνιότητα, αλλά όταν επέστρεψε, μου το έδωσε πίσω και μου ευχήθηκε 'καλά Χριστούγεννα'", είπε ο Ράις.

Ο 33χρονος την ίδια ημέρα, επέστρεψε στον Καναδά, με τον ίδιο φυσικά τρόπο, όπως είπε όμως, ελπίζει αυτό που χρειάστηκε να κάνει, να μην αναχθεί σε συνήθεια.


Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"